10/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Παιχνίδι με έξυπνες επιλογές (10/09)

Επιστροφή στη δράση για τη μπασκετική στήλη του Bet-Planet. Απόψε (10/09) αρχίζει η νοκ άουτ φάση του Eurobasket 2022 και η στήλη ξεχώρισε 4 επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα από το over 2,5 εκτελεσμένα τρίποντα του Χαζέρ στον αγώνα της Τουρκίας με την Γαλλία. Με δεδομένη την απουσία του Λάρκιν, ο Χαζέρ αναμένεται να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και το over 2,5 στα εκτελεσμένα τρίποντα μας καλύπτει ακόμα και στο σενάριο του να είναι άστοχος. Στον διπλασιασμό το αγοράζουμε το συγκεκριμένο σημείο δίχως δεύτερη σκέψη.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Από εκεί και πέρα, μας αρέσει πάρα πολύ το 3.30 που συναντάμε στο over 2,5 στους προσωπικούς πόντους του Ντίμετς. Ο συγκεκριμένος παίκτης προφανώς δεν είναι πρωταγωνιστής, ωστόσο παίρνει 10-15 λεπτά ως δεύτερος σέντερ και με δεδομένο πως η Σλοβενία έχει καλούς δημιουργούς, γιατί να μην τον εμπιστευτούμε στο εξαιρετικό 3.30;

Από εκεί και πέρα, πολύ δυνατή επιλογή είναι το over 3,5 στις εκτελεσμένες βολές του Σρέντερ. Ο Γερμανός γκαρντ έχει συνεχώς τη μπάλα στα χέρια του, θα ηγηθεί της Εθνικής Γερμανίας γι' ακόμα ένα βράδυ, επομένως το να πάει τουλάχιστον δύο φορές στη γραμμή των βολών, μόνο απίθανο δεν φαντάζει. Το 1.75 είναι ξεκάθαρα δίκαιο για ποντάρισμα.

Τέλος, όπως διαβάσατε και στην ανάλυση του Ισπανία - Λιθουανία, θα εμπιστευτούμε το συνολικό over του Λόπεζ-Αροστέγκι, ο οποίος μένει αρκετά λεπτά στο παρκέ και κάνει πολλές δουλειές για την ομάδα του. Επίσης δίκαιο το 1.78, μπορεί να γίνει δυάδα με τον Σρέντερ και τα άλλα δύο picks να τα αγοράσουμε σε μονά.

Τουρκία - Γαλλία: Χαζέρ over 2,5 εκτελεσμένα τρίποντα (2.00)
Σλοβενία - Βέλγιο: Ντίμετς over 2,5 πόντοι (3.30)
Γερμανία - Μαυροβούνιο: Σρέντερ over 3,5 εκτελεσμένες βολές (1.75)
Ισπανία - Λιθουανία: Λόπεζ-Αροστέγκι over 10,5 πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (1.78)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q