04/11/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Παιχνίδι με δυνατές αποδόσεις στη EuroLeague (04/11)

Η δράση στα παρκέ της EuroLeague συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και η μπασκετική στήλη του Bet-Planet είναι έτοιμη για νέα ταμεία! Συνολικά 4 επιλογές σε μονά πονταρίσματα έχουμε κρατήσει από το μπασκετικό πρόγραμμα της Παρασκευής (04/11), για τα σημεία από το Ολυμπιακός - Βαλένθια και Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε μπορείτε να διαβάσετε ξεχωριστά τις αναλύσεις και το ρεπορτάζ.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Πάμε στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Άλμπα. Σημαντική αναμέτρηση, καθώς μέσα από τέτοια παιχνίδια οι συγκεκριμένες ομάδες θα μπορέσουν ή όχι να παλέψουν για μια θέση στην πρώτη 10άδα της EuroLeague. Προφανώς δεν είναι εύκολο, αλλά θέληση υπάρχει, γι' αυτό και περιμένουμε δυνατό ματς! Τι θα ποντάρουμε; Η επιλογή μας είναι να στηρίξουμε τον Μπραζντέικις. Πρόκειται για έναν all around γκαρντ/φόργουορντ, κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ και η λογική λέει πως θα γεμίσει τη στατιστική του απέναντι στην Άλμπα, ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι τελικά το αποτέλεσμα.

Όσο για το Βίρτους Μπολόνια - Βιλερμπάν; Κι εδώ αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη την πρόβλεψη του τελικού νικητή -όσο και αν θεωρούμε πιθανό τον άσο της ιταλικής ομάδας- και να πάμε στα ειδικά στοιχήματα παικτών. Πιο συγκεκριμένα, θα δείξουμε εμπιστοσύνη στον Μίκι, επειδή και ο ίδιος ο προπονητής του τον αφήνει αρκετή ώρα στο παρκέ και προφανώς ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει το ταλέντο για να πετύχει τρία τουλάχιστον καλάθια απέναντι στη Βιλερμπάν. Εξαιρετική επιλογή το συγκεκριμένο bet και μάλιστα σε value απόδοση.

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Φαλ 10+ πόντοι (2.25)
Ζαλγκίρις - Άλμπα: Μπραζντέικις 19+ πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (1.91)
Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε: Κάλινιτς under 7,5 πόντοι (2.00)
Βίρτους Μπολόνια - Βιλερμπάν: Μίκι over 2,5 εύστοχα δίποντα (2.25)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q