06/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Ο βελτιωμένος Σλούκας και ο αξιόπιστος Μπαλτσερόφσκι (06/09)

Έπειτα από μια ημέρα αποχής, η μπασκετική στήλη του bet-planet επιστρέφει με συνολικά 4 επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να τις δούμε δίχως να χάνουμε άλλο χρόνο.

Ξεκίνημα από το over 3,5 ασίστ του Κώστα Σλούκα. Το συγκεκριμένο pick το διαβάσατε και στην ανάλυση του αγώνα Ελλάδα - Ουκρανία και ουσιαστικά τη βασίζουμε σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η αγωνιστική βελτίωση του γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος δείχνει να βρίσκει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του, ενώ πολύ σημαντική κρίνεται και η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος παίζει εξαιρετικά το πικ εν ρολ και αυτό βοηθάει τον Σλούκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ EUROBASKET

Από εκεί και πέρα, πολύ δυνατή επιλογή είναι και το over 11,5 πόντοι του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (σέντερ) στο Ολλανδία - Πολωνία. Πρόκειται για έναν πολύ αξιόπιστο ψηλό, που αγωνίζεται 25+ λεπτά ανά παιχνίδι και οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν κοντά στο καλάθι. Το να τελειώσει τουλάχιστον 6 φάσεις μόνο απίθανο δεν φαντάζει και το 1.75 κρίνεται ως fair για ποντάρισμα.

Θα ποντάρουμε επίσης υπέρ του Ρόκας Γιοκουμπάιτις. Η Λιθουανία δίνει έναν τελικό απέναντι στην Ουγγαρία, ο Γιοκουμπάιτις θα βγει μπροστά και θα πάρει πολλές επιθέσεις πάνω του και αυτό που περιμένουμε είναι και να δημιουργήσει για τους ψηλούς του (βλ. Βαλαντσιούνας - Σαμπόνις), αλλά και να σκοράρει και να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό την ομάδα του. Το όριο των 7,5 πόντων είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε για να πάμε στο over του γκαρντ της Μπαρτσελόνα.

Τέλος, όπως διαβάσατε και στην ανάλυση του αγώνα Ιταλία - Κροατία, το over 3,5 πόντοι του Ρίκι μοιάζει εξαιρετικά δίκαιο για ποντάρισμα. Ο συγκεκριμένος παίκτης παίρνει χρόνο συμμετοχής επειδή παλεύει και παίζει άμυνα, αλλά και στην επίθεση οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν όσο παίζει, επομένως το να σκοράρει τουλάχιστον δύο καλάθια μοιάζει εξαιρετικά πιθανό.

Ελλάδα - Ουκρανία: Σλούκας over 3,5 ασίστ (2.15)
Ολλανδία - Πολωνία: Μπαλτσερόφσκι over 11,5 πόντοι (1.75)
Ουγγαρία - Λιθουανία: Γιοκουμπάιτις over 7,5 πόντοι (1.80)
Ιταλία - Κροατία: Ρίκι over 3,5 πόντοι (1.70)

The Answer