18/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Μπασκετική Τρίτη με 8 επιλογές! (18/10)

Η πρώτη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague συνδέεται με δράση στα παρκέ του Basketball Champions League και του EuroCup, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Κρατήσαμε τις καλύτερες και πάμε να τις δούμε στη συνέχεια.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ

Για το over πόντων του Ντέιβις του Περιστερίου, για τα ριμπάουντ του Παπαπέτρου και για τους πόντους του Σανλί μπορείτε να διαβάσετε στις ξεχωριστές αναλύσεις των αγώνων:

Περιστέρι - Τενερίφη
Παρτιζάν - Αρμάνι Μιλάνο
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα

Από εκεί και πέρα, σε παρολί μπορεί να μπει και το over του αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μονακό. Αμφότερες αρέσκονται στο up tempo μπάσκετ, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μην πλησιάσουν τουλάχιστον τους 80 πόντους, επομένως το όριο των 160 περίπου πόντων αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να ξεπεραστεί.

Πάμε και στο EuroCup. Πρώτη επιλογή το over πόντων του Σεθ Χάινριτς. Παίκτης των Τάουερς Αμβούργου, που ναι μεν δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά παίρνει προσπάθειες και κοντά και μακριά από το καλάθι, επομένως το 2.00 που συναντάμε στο όριο των 6,5 πόντων κρίνεται value για ποντάρισμα.

Από εκεί και πέρα, θα κρατήσουμε το over 7,5 πόντοι του Άαρον Γουάιτ. Ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει ταλέντο στην επίθεση, παίρνει προσπάθειες στα 15-20 λεπτά που μένει στο παρκέ, συνεπώς αξίζει να του δείξουμε εμπιστοσύνη στο παιχνίδι της Μπούντουτσνοστ με τη Σλασκ.

Ακόμα, αξίζει ο άσος των Λόντον Λάιονς. Πρόκειται για ομάδα που έριξε αρκετά χρήματα το καλοκαίρι που μας πέρασε -μεταξύ άλλων απέκτησε και τον Κώστα Κουφό- και με σύμμαχο την έδρα μπορεί να ρίξει στο καναβάτσο τον Τρέντο, η οποία παραδοσιακά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατή, ενώ γενικά δεν έχει το ταλέντο για να αποτελέσει ομάδα φόβητρο.

Τέλος, θα ποντάρουμε στο over του Εχόντας της Ρίτας. Η Μπνέι υποδέχεται τη Ρίτας σε παιχνίδι που διεξάγεται για τον όμιλο το Περιστερίου, οι φιλοξενούμενοι ποντάρουν στον συγκεκριμένο παίκτη, καθώς είναι από τους πιο ποιοτικούς και έμπειρους που έχουν, επομένως με το όριο να βρίσκεται πάνω κάτω εκεί που θέλουμε, αποφασίσαμε να πάμε με το over του Εχόντας.

Περιστέρι - Τενερίφη: Ντέιβις over 8,5 πόντοι (2.25)
Παρτιζάν - Αρμάνι Μιλάνo: Παπαπέτρου 4+ ριμπάουντ (2.52)
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα: Σανλί over 8,5 πόντοι (1.87)
Μακάμπι - Μονακό: Over 161,5 πόντοι (1.65)
Τάουερς Αμβούργου - Τουρκ Τέλεκομ: Χάινριτς over 6,5 πόντοι (2.00)
Σλασκ - Μπουντούτσνοστ: Γουάιτ over 7,5 πόντοι (1.87)
Λόντον Λάιονς - Τρέντο: 1 (1.85)
Μπνέι - Ρίτας: Εχόντας over 11,5 πόντοι (2.00)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q