14/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Με Σλότερ και 2 "έξυπνες" επιλογές (14/09)

Προγνωστικά μπάσκετ στο Bet-Planet. Η Εθνική μας είπε σχετικά νωρίς το "αντίο" στο Eurobasket 2022, ωστόσο η δράση στη διοργάνωση συνεχίζεται κανονικά, επομένως θα είμαστε και εμείς εδώ, με μεγάλο μπασκετικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το μπασκετικό πρόγραμμα της Τετάρτης (14/09).

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Στον προημιτελικό της Γαλλίας με την Ιταλία είδατε στην ανάλυση πως έχουμε κρατήσει το over του Ερτέλ, ωστόσο έξυπνη επιλογή φαντάζει και το over 3,5 στα εκτελεσμένα τρίποντα του Αχίλε Πολονάρα. Ο παίκτης της Εφές (πλέον) δοκιμάζει το χέρι του 4 φορές κατά μέσο όρο στη διοργάνωση μέχρι σήμερα, ωστόσο περιμένουμε να παίξει ακόμα πιο έξω, καθώς η Γαλλία διαθέτει πολύ δυνατά κορμιά, με βασικότερο όλων τον Ρούντι Γκομπέρ. Αν είναι και εύστοχος, θα σουτάρει ακόμα περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, το 1.80 κρίνεται fair για ποντάρισμα.

Πάμε και στο Σλοβενία - Πολωνία. Η βασική μας επιλογή είναι το over στους πόντους του Μάρκους Σλότερ. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, ο Αμερικανός άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει πάνω του πολλές επιθέσεις της Πολωνίας και με δεδομένο πως η Σλοβενία αρέσκεται να δίνει run n' gun ρυθμό στα παιχνίδια της, περιμένουμε από τον Σλότερ να γεμίσει τη στατιστική του ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο τέλος. Από κοντά και το over 1,5 στις εκτελεσμένες βολές του Μάικ Τόμπι. Δεν πηγαίνει συχνά στη γραμμή των βολών ο σέντερ της Σλοβενίας, ωστόσο έχοντας ως δεδομένο πως παίζει τουλάχιστον 25 λεπτά και παίρνει συχνά τη μπάλα κοντά στο καλάθι, δεν μπορούσαμε να μην αγοράσουμε το 1.75!

Γαλλία - Ιταλία: Πολονάρα over 3,5 εκτελεσμένα τρίποντα (1.80)
Σλοβενία - Πολωνία: Σλότερ over 14,5 πόντοι (1.75)
Σλοβενία - Πολωνία: Τόμπι over 1,5 εκτελεσμένες βολές (1.75)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q