01/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Ξεκίνημα με δυνατές αποδόσεις και ένα bet builder (01/09)

Αρχίζει σήμερα (01/09) το Eurobasket 2022 και μαζί του αρχίζει και το ταξίδι της στήλης μας στο Bet-Planet. Είμαστε αρκετές σεζόν στην παρέα σας μέσω των αναλύσεων των αγώνων (θα βρείτε και σήμερα τα previews), φέτος όμως θα τα λέμε και από αυτή εδώ τη γωνία. Θα βάζουμε λίγο σε σειρά το παιχνίδι μας, μπορεί να ρισκάρουμε και λίγο παραπάνω, πάντα όμως θα έχουμε ως βασική αρχή την καλή δουλειά. Πάμε!

Νέα δωρεάν προσφορά* χωρίς κατάθεση. Promo code BOOK50.

Τρεις επιλογές έχουμε κρατήσει από το μπασκετικό κουπόνι της Πέμπτης (01/09). Αρχικά, θα φτιάξουμε ένα bet builder στο παιχνίδι της Βοσνίας με την Ουγγαρία. Εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για έναν ακραία δύσκολο όμιλο, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως οι ηγέτες των ομάδων θα βγουν μπροστά, γι' αυτό κι εμείς από τη μεριά μας αποφασίσαμε να "αγοράσουμε" τα χαμηλά όρια στα τρίποντα του Νούρκιτς και στις ασίστ του Μούσα, για να βγάλουμε ένα pick λίγο πάνω από το 2.20 όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Η επόμενη επιλογή είναι ίσως και η πιο δυνατή της ημέρας και συγκεκριμένα είναι το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Οσμάν. Ο φόργουορντ των Καβαλίερς έχει ρόλο ηγέτη στην Εθνική Τουρκίας, παίρνει πάνω του πολλές επιθέσεις και δοκιμάζει συχνά το χέρι του. Στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 σούταρε 10 φορές πίσω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων και μπορεί να βρήκε τον στόχο μόνο 2, ωστόσο για εμάς είναι σημαντικό πως σουτάρει. Αυτό μας αρκεί για να βάλουμε στο παιχνίδι μας το 1.91.

Τέλος, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην ανάλυση του αγώνα Γαλλία - Γερμανία, θα ρισκάρουμε με την επιλογή του Έλι Οκόμπο. Μπορεί να μην είναι το πρώτο βιολί στην Εθνική Γαλλίας, ωστόσο παίρνει προσπάθειες όσο βρίσκεται στο παρκέ και δεν είναι τόσο ακραίο να πετύχει 10 πόντους. Τουλάχιστον ότι τόσο όσο δείχνουν οι αποδόσεις...

Οι επιλογές μου

Βοσνία - Ουγγαρία: Μούσα 4+ ασίστ & Νούρκιτς 1+ εύστοχα τρίποντα (2.27) - Stoiximan
Τουρκία - Μαυροβούνιο: Οσμάν over 1,5 εύστοχο τρίποντο (1.91) - Stoiximan
Γαλλία - Γερμανία: Οκόμπο 10+ πόντοι (2.55) - Stoiximan

The Answer