07/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Δύο fair και μια value απόδοση (07/09)

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται με το πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurobasket 2022 και ο The Answer αναλύει στο bet-planet τις 3 επιλογές που ξεχώρισε για ποντάρισμα στο μπασκετικό πρόγραμμα της Τετάρτης (07/09).

Ξεκίνημα από το Τουρκία - Ισπανία. Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην ξεχωριστή ανάλυση, πρόκειται για έναν τελικό πρώτης θέσης, με τον coach Αταμάν να περιμένει ακόμα μια γεμάτη εμφάνιση από τον Τσέντι Οσμάν. Το ίδιο περιμένουμε και εμείς, γι' αυτό και ποντάραμε στο συνολικό over του φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Εξάλλου, οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα ματς...

EUROBASKET ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Το "οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα ματς" θα ακολουθήσουμε και στο Λιθουανία - Βοσνία για τον δεύτερο όμιλο του Eurobasket 2022. Τελικός πρόκρισης, καθώς ο ηττημένος θα πάει "σπίτι" του, επομένως ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, μοιάζει δεδομένο πως ο Σαμπόνις θα πάρει και αρκετά λεπτά συμμετοχής και αρκετές προσπάθειες. Γι' αυτό και εμείς βάλαμε στο παιχνίδι μας το προσωπικό του over.

Τέλος, θα αγοράσουμε το over 6,5 πόντοι του Ντάνιελ Τάις στο 2.00. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι εξαιρετικά σημαντικός για την Εθνική Γερμανίας, επιθετικά, όμως, δεν έχει ρυθμό ακόμα και αυτό το χρειάζεται ο Γκόρντον Χέρμπερτ ενόψει των νοκ άουτ αναμετρήσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που περιμένουμε από τον Τάις να πάρει μπάλες απέναντι στην Ουγγαρία και να σκοράρει τουλάχιστον 7 πόντους απόψε το βράδυ.

Τούρκια - Ισπανία: Οσμάν over 19,5 πόντοι και ριμπάουντ (1.80)
Λιθουανία - Βοσνία: Σαμπόνις over 21,5 πόντοι και ριμπάουντ (1.83)
Ουγγαρία - Γερμανία: Τάις over 6,5 πόντοι (2.00)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q