14/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Βραδιά για να ανοίξουμε το παιχνίδι μας (14/10)

Η δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται απόψε (14/10) και η βραδιά έχει αναμετρήσεις και επιλογές που μας επιτρέπουν να ανοίξουμε το παιχνίδι μας. Πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχωρίσαμε για ποντάρισμα.

Για τις επιλογές που κρατήσαμε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις δεν θα γράψουμε πάρα πολλά, καθώς μπορείτε να πάτησετε στο link και να διαβάσετε την ξεχωριστή ανάλυση, το ρεπορτάζ και τα σημεία που έχουμε ξεχωρίσει.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Πάμε στο Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τον Χίλιαρντ στη δωδεκάδα τους, γενικότερα δεν τρομάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν και οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ιτούδη έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια εμφατική νίκη μπροστά στο κοινό τους. Σε δίκαιες αποδόσεις ο άσος από ημίχρονο, ενώ παράλληλα θα κρατήσουμε και δύο ειδικά παικτών. Το πρώτο αφορά τους πόντους του Έντουαρντς, ο οποίος ψάχνει να βρει ρυθμό στην Ευρώπη, έχει τρομερό ταλέντο και ο coach Ιτούδης του δίνει χρόνο και προσπάθειες για να του επιτρέψει να βρει τα πατήματά του. Επίσης, αξίζει το over πόντων και ριμπάουντ του Χέις. Εξαιρετικά χρήσιμος παίκτης ο Αμερικανός φόργουορντ, κάνει πάρα πολλές δουλειές στο παρκέ και παράλληλα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής σε αυτό το σημείο της σεζόν, καθώς λείπει με τραυματισμό ο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Τέλος, θα ρισκάρουμε στις αποδόσεις αουτσάιντερ που συναντάμε στο διπλό της Παρτιζάν. Οι Σέρβοι ξεκίνησαν με βαριά την ήττα την φετινή τους πορεία στη EuroLeague (84-100 από την Άλμπα), ωστόσο η εικόνα που έδειξαν στο Βερολίνο, προφανώς δεν είναι η πραγματική τους. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ποιότητα στο ρόστερ της, διαθέτει λύσεις και παίζει κόντρα σε ομάδα που προφανώς δεν είναι φόβητρο. Η Μπασκόνια είναι μεν καλύτερη στο ξεκίνημα της σεζόν από αυτό που ενδεχομένως περιμέναμε, ωστόσο και πάλι, δεν τρομάζει την Παρτιζάν. Θα δείξουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αγοράζοντας μια δεδομένα value απόδοση.

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: ΜακΚίσικ over 8,5 πόντοι (1.95)
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Βεζένκοφ over 3,5 εύστοχα δίποντα (1.95)
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Πίτερς over 14,5 πόντοι και ριμπάουντ (1.93)
Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι: 1/1 (1.90)
Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι: Έντουαρντς over 8,5 πόντοι (1.87)
Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι: Χέις over 10,5 πόντοι και ριμπάουντ (1.95)
Μπασκόνια - Παρτιζάν: 2 (2.47)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q