02/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Βασικό ποντάρισμα στο 2.10! (02/09)

Το Eurobasket 2022 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και γι' αυτό εμείς είμαστε εδώ να δούμε τι θα ποντάρουμε στο μπασκετικό πρόγραμμα της Παρασκευής (02/09). Στο... κόλπο και η Εθνική μας ομάδα, από εκεί θα έρθει η πρώτη μας επιλογή για ποντάρισμα. 

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Πιο συγκεκριμένα, θα εμπιστευτούμε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Πρώτος τον εμπιστεύεται ο Δημήτρης Ιτούδης, επομένως γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και εμείς; Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά σημαντικός στο ροτέισον της ελληνικής ομάδας, παίρνει πάνω του πολλές επιθέσεις και γενικά αποτελεί τον παίκτη "κλειδί", όσο και αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτός που ξεχωρίζει με την παρουσία του. Σ' ένα ματς ντέρμπι, όπως αυτό με τους Κροάτες, ο Ντόρσεϊ θα πάρει μπάλες και γι' αυτό θα "αγοράσουμε" το προσωπικό του over. 

Η βασική μας επιλογή, όμως, στο μπασκετικό πρόγραμμα της Παρασκευής (02/09) είναι το over στους προσωπικούς πόντους του Σάσου Σάλιν. Ο πολύπειρος σουτέρ βρίσκεται θεωρητικά στη σκιά του Μάρκανεν στην Εθνική Φινλανδίας, ωστόσο αποτελεί ξεκάθρα το Νο.2 και σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι όπως αυτό με το Ισραήλ, περιμένουμε από τον Σάλιν να πάρει αρκετές προσπάθειες. Στο 2.10 το over 12,5 πόντοι, δεδομένα χωράει στο παιχνίδι μας και μάλιστα αποτελεί το πιο δυνατό σημείο της ημέρας!

Τέλος, θα δείξουμε εμπιστοσύνη στον Άλεξ Λεν. Η Ουκρανία αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία και μπορεί ο Λεν να μην παίζει... ακραία λεπτά, ωστόσο το διάστημα που θα βρεθεί στο παρκέ θα είναι με διαφορά ο ποιοτικός ψηλός, επομένως οι συμπαίκτες του αναμένεται να τον ψάξουν. Το να σκοράρει -τουλάχιστον- 5 φορές ο Λεν μόνο απίθανο δεν φαντάζει και σίγουρα είναι πιο πιθανό το 2.55 που συναντάμε στη Stoiximan.

Κροατία - Ελλάδα: Ντόρσεϊ over 13,5 πόντοι (1.75)
Ουκρανία - Μεγάλη Βρετανία: Λεν 10+ πόντοι (2.55)
Ισραήλ - Φινλανδία: Σάλιν over 12,5 πόντοι (2.10)

The Answer