12/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: 4 ειδικά παικτών με μεγάλη αξία! (12/10)

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και η μπασκετική στήλη του Bet-Planet επιστρέφει με 4 ειδικά παικτών σε value όρια, τα οποία αξίζει να τα ποντάρει κανείς σε μονά. Αφού πρώτα διαβάσετε την ανάλυση του αγώνα Τρέντο - Προμηθέα και στη συνέχεια αυτή του αγώνα Ρέτζιο Εμίλια - ΑΕΚ, πάμε να δούμε και τις 4 επιλογές των παικτών που σας αναφέραμε.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Αρχικά θα κρατήσουμε το over 9,5 πόντοι του Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ παίρνει αρκετές επιθέσεις πάνω του, προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ με την εμπειρία που έχει από το υψηλότερο επίπεδο και αν δεν είναι απελπιστικά άστοχος, θεωρούμε πως μπορεί σχετικά εύκολα να μας πληρώσει απέναντι στη Ρέτζιο Εμίλια.

Το ίδιο περιμένουμε και από τον Άντονι Κάουαν του Προμηθέα Πατρών. Ο Αμερικανός γκαρντ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις πέρυσι με τη φανέλα του Άρη και ο coach Γιατράς του έχει ήδη δώσει ρόλο ηγέτη στον φετινό Προμηθέα. Δεν σκοράρει μόνο ο Κάουαν, δημιουργεί κιόλας, ωστόσο το όριο των 11,5 πόντων κρίνεται εξαιρετικά χαμηλό.

Από εκεί και πέρα, στο Μπουντούτσνοστ - Τάουερς Αμβούργου για το EuroCup θα δείξουμε εμπιστοσύνη στον Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κουρίντζα. Ο έμπειρος φόργουορντ παίρνει αρκετά λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή του επειδή κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ (και σε άμυνα και σε επίθεση), συνεπώς με το line στους πόντους του να βρίσκεται μόλις στους 5,5 πόντους, αξίζει να κοιτάξουμε προς το over, έστω και αν ο Κουρίντζα δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή της Μπουντούτσνοστ επιθετικά.

Τέλος, θα βάλουμε στο παιχνίδι μας το over στους πόντους του Τάιλερ Ένις. Ο Αμερικανός γκαρντ (πρώην NBAer) αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές της Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη στην επίθεση, θεωρούμε δεδομένο πως θα πάρει πάνω του πολλά από τα plays της τουρκικής ομάδας απέναντι στο Στρασβούργο, συνεπώς θα κρατήσουμε το over του στον διπλασιασμό. Value και εδώ αρκετά το όριο του Ένις.

Ρέτζιο Εμίλια - ΑΕΚ: Στρέλνιεκς over 9,5 πόντοι (1.85)
Τρέντο - Προμηθέας: Κάουαν over 11,5 πόντοι (2.10)
Μπουντούτσνοστ - Τάουερς Αμβούργου: Κουρίντζα over 5,5 πόντοι (1.95)
Στρασβούργο - Τόφας: Ένις over 11,5 πόντοι (2.00)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q