26/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τετράδα επιλογών άνω του διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Φουλ αγωνιστική δράση και σήμερα, μοναδικός στόχος να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε χτίσει όλη την εβδομάδα. Τέσσερα σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας αναλυτικά...

Ξεκίνημα από τον πρώτο -χρονικά- αγώνα, το Λιντς - Τότεναμ στις 14:30. Εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει «αντίδοτο» για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του ο Μπιέλσα καθώς η Λιντς δέχθηκε έξι γκολ στην έδρα της Λίβερπουλ, συμπληρώνοντας τα 45 συνολικά όλη τη χρονιά. Ο Αργεντινός κόουτς συνεχίζει να μην δίνει προσοχή στα μετόπισθεν με συνέπεια πλέον να βρίσκεται αρκετά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά, η Τότεναμ μετά την ήττα από την Μπέρνλι με 1-0 πρέπει να ψάξει την αντίδραση. Και στα δύο «στρατόπεδα» υπάρχουν παίκτες που μπορού να απειλήσουν και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Ραφίνα-Τζέιμς είναι «δυναμίτες» από τα άκρα ενώ Κέιν και Σον βρίσκονται με «κλειστά μάτια». Αμφότερες έχουν αμυντικά κενά, αμφότερες θα τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο με τον νικητή να καθορίζεται από την αποτελεσματικότητα που θα έχει μπροστά από την αντίπαλη εστία. Υπάρχει αξία στο Over 3.5 σε απόδοση 2.40.

Συνέχεια στις 17:00 με το Μπρέντφορντ - Νιουκάστλ. Οχτώ σερί ματς χωρίς νίκη για την Μπρέντφορντ σε όλες τις διοργανώσεις με τον κόουτς Φρανκ να μοιάζει ιδιαίτερα προβληματισμένος από την απόδοση της ομάδας του. Όσο για τη Νιουκάστλ, μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο στην έδρα της Γουέστ Χαμ (1-1). Ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο κόουτς Χάουι φαίνεται να παίρνει μέχρι στιγμής το 100% από τους παίκτες του. Ο Άγγλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει εκ νέου το 4-3-3 με τον Γουίλοκ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και τον Γουντ καρφωμένο στην κορυφή της επίθεσης. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, θα επιδιώξουν να ελέγξουν το κέντρο με τους Σέλβι-Ζοέλιντον και να βγουν μπροστά με αξιώσεις. Προβληματίζει στην άμυνα η Μπρέντφορντ που δέχεται σταθερά γκολ κάθε αγωνιστική, τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 3.30.

Στροφή σε Super League 1 και το ματς Αστέρας Τρίπολης - Άρης (17:15). Επιστροφή στα τρίποντα για την ομάδα του Ράσταβατς, στην έδρα της Λαμία με 2-0 ωστόσο για ακόμα μία φορά ο Αστέρας δεν έπεισε με την εμφάνιση του, απλά ήταν εύστοχος στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε. Εποχή Μπούργος στον Άρη, συνδυάστηκε με εκπληκτική εμφάνιση και εμφατική νίκη με 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Ιτούρμπε να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό και τον Μαντσίνι να μετατρέπεται σε «πουλέν» για τους οπαδούς της ομάδας. Αναμένω στο σημερινό ματς οι φιλοξενούμενοι να «σκυλιάσουν» για το τρίποντο καθώς τα περιθώρια στενεύουν, δύο μόλις στροφές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου. Περιμένω φουλ επίθεση με στόχο να «χτυπήσουν» από τα άκρα, εκεί όπου ο Αστέρας εμφανίζει «χτυπητές» αδυναμίες. Οι γηπεδούχοι βολεύονται και με το ισόπαλο αποτέλεσμα, θα έχουν μία πιο συντηρητική προσέγγιση. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Χ2 και Over 1.5 σε απόδοση 2.40.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Θέλτα στις 22:00. Συνεχίζει να προβληματίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ εδώ και οχτώ χρόνια στο πρωτάθλημα δίχως ακόμα να έχει τελειώσει η σεζόν! Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, αν και έδειχνε να κυριαρχεί στο πρώτο μέρος, εν τέλει αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League. Από την άλλη πλευρά, ο Κουντέτ είναι ένας έξυπνος προπονητής. Θα δώσει χώρο στον αντίπαλο με στόχο να τρέξει στην αντεπίθεση, εκεί όπου οι γηπεδούχοι προβληματίζουν. Εκπληκτικός ο αρχηγός Άσπας, ξέρει να διασπάει άμυνες ο Σάντι Μίνα, οι φιλοξενούμενοι θα βασιστούν σε μία «μίξη» ταχύτητας και ποιότητας. Pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το GG σε απόδοση διπλασιασμού.

Οι επιλογές μου:

14:30 Λιντς - Τότεναμ: Over 3.5 (2.40) / Stoiximan - 7 units
17:00 Μπρέντφορντ - Νιουκάστλ: 2 (3.30) / Stoiximan - 5 units
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Άρης: X2 και Over 1.5 (2.40) / Stoiximan - 7 units
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα: GG (2.00) / Stoiximan - 10 units

Άνοιγμα 29 units για σήμερα με στόχο το μέγιστο κέρδος. Θα υπάρξει φουλ δράση στο live παιχνίδι μας τόσο σε Twitter όσο και στο Telegram Channel. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.