29/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τα δυνατά σημεία της ημέρας (29/01)

Τρία σημεία ξεχώρισε η ομάδα του bet-planet.

Αιγάλεω - Αστέρας Βλαχιώτη: Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Αιγάλεω με πιο πρόσφατο ματς την ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη. Μία από τα ίδια και για τον Αστέρα Βλαχιώτη όπου μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έντεκα ματς. Στα της σημερινής αναμέτρησης, το Αιγάλεω θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση δίχως ωστόσο να ξοδέψει πολλές δυνάμεις. Τον πρώτο λόγο έχει το under 2.5 σε απόδοση 1.57.

Φούλαμ - Μπλάκπουλ: Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο καλάθι η Φούλαμ η οποία νίκησε με 3-2 στην έδρα της Στόουκ. Όσο για την Μπλάκπουλ, δυσκολεύτηκε ωστόσο πήρε το τρίποντο, με 1-0, κόντρα στην Μίλγουολ. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Σκοράρουν πολλά γκολ κάθε αγωνιστική, τον πρώτο λόγο έχει ο άσος & over 1.5 σε απόδοση 1.44.

Μίλγουολ - Γουέστ Μπρομ: Από το κακό στο χειρότερο η Μίλγουολ που δέχθηκε τρίτη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 κόντρα στην Μπλάκπουλ. Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Μπρομ δεν πείθει επίσης το τελευταίο διάστημα με πιο πρόσφατο ματς την ήττα με 2-0 από την Πρέστον. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν κλειστά με στόχο να «μπλοκάρουν» τους φιλοξενούμενους, τον πρώτο λόγο από την αναμέτρηση έχει το under 2.5 σε απόδοση 1.60.

Οι προτάσεις της ημέρας:

Αιγάλεω - Αστέρας Βλαχιώτη: Under 2.5 (1.57)
Φούλαμ - Μπλάκπουλ: 1 & Over 1.5 (1.44)
Μίλγουολ - Γουέστ Μπρομ: Under 2.5 (1.60)