28/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τα δυνατά σημεία της ημέρας (28/01)

Δεδομένα Παρασκευής με τρία σημεία.

Σεντ Τρούιντεν - Σαρλερουά: Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η Σεντ Τρουίντεν, την περασμένη αγωνιστική, στην έδρα της ποιοτικής Αντβέρπ με 1-1. Από την άλλη πλευρά, η Σαρλερουά δίχως να εντυπωσιάσει, αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη, με το ίδιο σκορ, απέναντι στην Κόρτραϊκ. Αμφότερες σκοράρουν με μεγάλη ευκολία φέτος στο πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτό πλέον δεν θα ισχύει για την Σαρλερουά που έχασε τον αρχισκόρερ της. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται διακαώς βαθμούς για να βρεθούν στην πρώτη οχτάδα του βαθμολογικού πίνακα, pick θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.44.

Ναντ - Μπρεστ: Εμφάνισε άκρως ανταγωνιστική εικόνα η Ναντ στο πρωτάθλημα νικώντας με 4-2 την Λοριάν. Από την άλλη πλευρά, η Μπρεστ στάθηκε τυχερή εντός έδρας παίρνοντας το τρίποντο, απέναντι στην Λιλ με 2-0. Στο σημερινό ματς κυπέλλου, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Αμφότερες εμφανίζουν αμυντικά κενά, αμφότερες έχουν επιθετική ποιότητα. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το Over 2.25 σε απόδοση 1.93.

Βαγιαδολίδ - Σπόρτινγκ Χιχόν: «Στραβοπάτησε» στην έδρα της Σαραγόσα η Βαγιαδολίδ όπου και αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0. Όσο για την Σπόρτινγκ Χιχόν, επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα νικώντας με 2-1, εντός έδρας την Αμορεμπιέτα. Ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα τρίποντα έτσι ώστε να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση. Επιλογή θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.65.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

21:45 Σεντ Τρούιντετν - Σαρλερουά: 1x (1.44)
22:00 Ναντ - Μπρεστ: Over 2.25 (1.93)
22:00 Βαγιαδολίδ - Σπόρτινγκ Χιχόν: 1 (1.65)