20/11/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τα δυνατά σημεία της ημέρας (20/11)

Δεδομένα Σαββάτου με τέσσερα δυνατά σημεία.

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση η Λίβερπουλ στο τελευταίο ματς δεχόμενη την ήττα με 3-2, στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι», μετράει οχτώ συνεχόμενα ματς όπου είναι αήττητη ενώ στο τελευταίο νίκησε με 1-0 εντός έδρας την Γουότφορντ. Η Λίβερπουλ εμφανίζει προβλήματα στην άμυνα έχοντας ωστόσο ευχαίρια στο σκοράρισμα, οι φιλοξενούμενοι έχουν την επιθετική ποιότητα για να πετύχουν γκολ στην αναμέτρηση. Τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.47.

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης: Ήττα με 1-0 δέχθηκε ο Ιωνικός, στην έδρα του Ολυμπιακού, σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να είχε δεχθεί περισσότερα τέρματα. Όσο για τον Αστέρα Τρίπολης, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά με αποτέλεσμα να δεχθεί ήττα με 1-0 από την Λαμία. Αμφότερες δεν θα ρισκάρουν στην αναμέτρηση, επιλογή θα αποτελέσει το Under 2.5 σε απόδοση 1.45.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: Σε ένα επεισοδιακό ματς, ο Άρης κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη με 2-1, στην έδρα του ΝΠΣ Βόλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρεσε μετά από καιρό παίρνοντας επίσης τρίποντο με 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αναμένεται να έχει την κυριαρχία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις απέναντι στον ΠΑΣ που αναμένεται να κλειστεί στα μετόπισθεν. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο άσος σε απόδοση 1.62.

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ: Εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα με την ομάδα να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά και το 3-3 απέναντι στη Θέλτα. Από την άλλη πλευρά, η Εσπανιόλ νίκησε με 2-0 εντός έδρας την Γρανάδα παίρνοντας σημαντικό τρίποντο. Θα θελήσουν να εντυπωσιάσουν τον νέο τους προπονητή οι γηπεδούχοι, με στόχο να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά του αντιπάλου θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι. Αποδεκτό το 1.62 του Over 2.5 στον αγώνα

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:30 Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Over 2.5 (1.47)
19:30 Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης: Under 2.5 (1.45)
19:30 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: 1 (1.62)
22:00 Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ: Over 2.5 (1.62)