16/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τα δυνατά σημεία της ημέρας (16/01)

Η ομάδα του bet-planet παραθέτει τα δυνατά σημεία της ημέρας.

Ρόμα - Κάλιαρι: «Αυτοκτόνησε» στο ματς κόντρα στην Γιουβέντους η Ρόμα καθώς από εκεί που προηγούνταν με 3-1 κατάφερε να δεχθεί την ανατροπή και εν τέλει να ηττηθεί με 4-3. Από την άλλη πλευρά, η Κάλιαρι, μπόρεσε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 2-1, απέναντι στην Μπολόνια. Δεν πείθει αμυντικά η Ρόμα που θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα τρίποντα. Είναι ικανή για την «ζημιά» η Κάλιαρι που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το GG ή Over 2.5 σε απόδοση 1.42.

Μαρσέιγ - Λιλ: Τα βρήκε σκούρα η Μαρσέιγ κόντρα στη Μπορντό την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο κατάφερε να μπει με το δεξί στο 2022 για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας. Όσο για την Λιλ, στο τελευταίο της ματς που ήταν για το κύπελλο αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Λανς. Στα του σημερινού ματς, οι δύο αντίπαλοι βγάζουν καλή εικόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αμφότερες θα «κυνηγήσουν» τα γκολ, αμφότερες θα πιέσουν παίζοντας επιθετικά. Σε πρώτο πλάνο το GG ή Οver 2.5 σε απόδοση 1.57.

Αταλάντα - Ίντερ: Μεσοβδόμαδα η Αταλάντα είχε τη νοκ-άουτ αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Βενέτσια, από την οποία βγήκε νικήτρια (2-0), έστω κι αν δυσκολεύτηκε σε κάποιο βαθμό. H Ίντερ από την άλλη κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας νικώντας στον τελικό την Γιουβέντους. Η ποιότητα στα ρόστερ και το στιλ παιχνιδιού τον δύο ομάδων μας προδιαθέτουν για ένα ματς γεμάτο γκολ και θέαμα. Pick θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.50.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:00 Ρόμα - Κάλιαρι: GG ή Over 2.5 (1.42)
21:45 Μαρσέιγ - Λιλ: GG ή Over 2.5 (1.57)
21:45 Αταλάντα - Ίντερ: GG (1.50)