13/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τα δυνατά σημεία της ημέρας (13/02)

Δεδομένα Κυριακής με τρία σημεία.

Σασουόλο - Ρόμα: Μεσοβδόμαδα η Σασουόλο δέχθηκε τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου χάνοντας με 2-1, απέναντι στην Γιουβέντους. Από πλευράς Ρόμα, αποκλείστηκε επίσης χάνοντας με 2-0, στην έδρα της Ίντερ. Στα του σημερινού ματς, αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν φουλ επιθετικά δίχως πάντοτε να δίνουν την ανάλογη προσοχή στην άμυνα. Αναμένεται να δούμε ένα ματς με πολλές φάσεις, τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 1.60.

Αταλάντα - Γιουβέντους: «Αυτοκτόνησε» στο κύπελλο η Αταλάντα δεχόμενη ήττα-αποκλεισμό από την Φιορεντίνα των 10 παικτών (3-2). Όσο για την Γιουβέντους, στάθηκε τυχερή παίρνοντας την πρόκριση στην ίδια διοργάνωση, νικώντας με 2-1 την Σασουόλο. Δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι οι οποίοι παρουσιάζουν πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Όσο για τους φιλοξενούμενους, ενισχύθηκαν με τους Ζακαριά-Βλάχοβιτς ενώ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί το τελευταίο διάστημα. Σε πρώτο πλάνο το διπλό DNB σε απόδοση 1.75.

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: Από το κακό στο χειρότερο η Εσπανιόλ, μετράει πέντε σερί ματς χωρίς νίκη. Στο τελευταίο μάλιστα ηττήθηκε με 2-1, στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα εντυπωσίασε παίρνοντας νίκη με 4-2, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποιοτικότερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν την κατοχή στην αναμέτρηση προσπαθόντας να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των γηπεδούχων. Επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.72.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:00 Σασουόλο - Ρόμα: Over 2.5 (1.60)
21:45 Αταλάντα - Γιουβέντους: 2 DNB (1.75)
22:00 Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: 2 (1.72)