09/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τα δυνατά σημεία της ημέρας (09/06)

Τα δυνατά σημεία της ημέρας επιστρέφουν μετά από ένα ακόμα απόλυτο την χθεσινή ημέρα. Πάμε για ακόμα μία «θετική» ημέρας.

Νορβηγία - Σλοβενία: Έκανε το 2χ2 νικών η Νορβηγία η οποία νίκησε στο ντέρμπι της Σκανδιναβίας με 2-1 την Σουηδία. Εκπληκτικός Χάαλαντ, για ακόμα μία φορά σκόραρε, αυτή τη φορά δύο τέρματα, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, η Σλοβενία δεν έπεισε με αποτέλεσμα να δεχθεί ήττα με 4-1, κόντρα στη Σερβία. Κάκιστη εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος όπου και δέχθηκαν τρία τέρματα. Απόλυτο φαβορί στο σημερινό ματς είναι η Νορβηγία που θα επιδιώξει να πάρει διαφορά από τον 2ο του ομίλου. Ο Χάαλαντ βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα, η Σλοβενία συνεχίζει να μην πείθει. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει ο άσος σε απόδοση 1.40.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Κόσοβο - Βόρεια Ιρλανδία: Αν και μπήκε δυνατά στον αγώνα, το Κόσοβο δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι από την αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0. Όσο για την Βόρεια Ιρλανδία, δεν επιβλήθηκε στον αντίπαλο για δεύτερο σερί ματς με συνέπεια να αναδειχθεί ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Κύπρο. Ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουν να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους σε μία «καυτή» έδρα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στα παιχνίδια τους, αναμένεται να έχουν για ακόμα μία φορά παθητικό ρόλο δίχως να μπορούν να δημιουργήσουν απειλητικές φάσεις. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το πιο safe 1X σε απόδοση 1.29.

Στοίχημα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί στο bet-planet.gr!

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Νορβηγία - Σλοβενία: 1 (1.40)
Κόσοβο - Βόρεια Ιρλανδία: 1X (1.29)