28/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τα αμυντικά κενά συνθέτουν το σκηνικό

Καλημέρα σε όλους. Μοναδικός στόχος για σήμερα θα είναι να κάνουμε το 2/2 και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες καθώς το τελευταίο διάστημα pre-game δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημεία για σήμερα.

Ξεκίνημα με το Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ στις 17:00. Το πρώτο της ματς μετά από δεκαοχτώ μέρες θα δώσει η Γουότφορντ που ταλαιπωρήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα λόγω των πολλών κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη το τελευταίο διάστημα η Γουέστ Χαμ η οποία γκέλαρε ξανά, αυτή τη φορά εντός έδρας, κόντρα στην Σαουθάμπτον, χάνοντας με 3-2. Περιμένω στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι να έχουν αρκετά κενά στο αμυντικό κομμάτι. Δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν πολλές προπονήσεις αυτό τον μήνα ενώ παράλληλα η Γουέστ Χαμ αποτελεί μία «φονική» ομάδα μπροστά με τους Αντόνιο και Φορνάλς να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, στο σκοράρισμα πιστεύω πως θα συνδράμουν και οι Ντένις και Κινγκ που κυνηγούν όλες τις μπαλιές ξέροντας να «τρυπώνουν» σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Συνέχεια στις 22:00 με το Λέστερ – Λίβερπουλ. Και εδώ πιστεύω πως τα γκολ θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Η Λέστερ αν και το πάλεψε δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 6-3 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Πάλι θα αγωνιστεί χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες στην άμυνα, λύση ανάγκης θα αποτελέσουν οι Τζάστιν, Άμαρτι και Τόμας. Όσο για την Λίβερπουλ, είχε χρόνο να ξεκουραστεί καθώς το ματς της αναβλήθηκε ενώ παράλληλα διαθέτει τους ποιοτικότατους Σαλάχ-Μανέ-Ζότα που μπορούν μία χαμένη φάση να την κάνουν γκολ. Τα ανεβάσματα των Τσιμίκα και Άαρνολντ θα δημιουργήσουν υπεραριθμία και απειλητικές καταστάσεις για τον αντίπαλο ενώ και η Λέστερ δείχνει να σκοράρει με μεγάλη άνεση το τελευταίο διάστημα έχοντας μπροστά τους Μάντισον, Ιχεανάτσο και Βάρντι. Αμφότερες θα τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο όπως αρέσκονται να κάνουν, έχει πιθανότητες επαλήθευσης το Over 3.5 σε απόδοση 1.90.

Οι επιλογές μου:

17:00 Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ: Over 2.5 (1.80) / Stoiximan  - 12 units
22:00 Λέστερ
– Λίβερπουλ: Over 3.5 (1.90) / Stoiximan – 10 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).