13/05/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2: Ένα ματς πριν την άνοδο

Επαναληπτικός του 1-0 με το οποίο ο Λεβαδειακός έκανε το πρώτο βήμα έναντι της Βέροιας για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία και όποια ομάδα ικανοποιηθεί με το αποτέλεσμα σήμερα προβιβάζεται στην Superleague 1. Σε αυτά τα ματς μπαράζ δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.

Λεβαδειακός - Βέροια: Με την ποιότητα και κυρίως την εμπειρία του ρόστερ του, ο Λεβαδειακός έκανε το πρώτο και ίσως καθοριστικό βήμα για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία με το διπλό που έβγαλε πριν μία εβδομάδα στην Βέροια με 1-0. Το πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος έβρισκε χώρους για να κάνει την ζημιά και σε μια από αυτές τις φάσεις σκόραρε με τον Λούκος Πολέτο στο 58', προβάδισμα που έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην εξασφάλιση της ανόδου και μπροστά στο κοινό της σήμερα θα προσπαθήσει να τελειώσει την... δουλειά. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στα των απουσιών και θα παραταχθεί πλήρης. 

Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα για την Βέροια στο γήπεδο της, καθώς παρουσιάστηκε σε μεγάλο ποσοστό αγνώριστη σε σχέση με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ηττήθηκε στο πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό και σκορ 1-0. Παρά το αρνητικό του αποτελέσματος, οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν στην ανατροπή, καθώς η «βασίλισσα του βορρά» έχει αποδείξει μέσα στην σεζόν ότι είναι ικανή να πετύχει πολλά πράγματα. Το να σκοράρει νωρίς σίγουρα θα δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση στην Λεβαδιά. 

Εκτίμηση: Φαινομενικά ο Λεβαδειακός έφερε στα μέτρα του την υπόθεση άνοδος στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και η Βέροια μας έδειξε φέτος ότι είναι μια επικίνδυνη και επιθετική ομάδα. Προτιμότερο το Goal/Goal σε απόδοση 2.25 από την Stoiximan