28/01/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (29/01): Δύο στο νότο και ένα στον βορρά

Όπως σχεδόν κάθε εβδομάδα, έτσι και σε αυτήν, η δράση της Superleague 2 ξεκινά το Σάββατο με λίγες αναμετρήσεις, πριν την «καταιγίδα» των πολλών αναμετρήσεων αύριο Κυριακή.

Κηφισιά - ΑΕΚ Β': Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Κηφισιά, αφού το ματς με τον Ηρόδοτο αναβλήθηκε και έτσι η πιο πρόσφατη υποχρέωση της ήταν το νικηφόρο 3-0 επί της Ζακύνθου. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από καιρό, αφού έχασε πολλά παιχνίδια λόγω αναβολών και έτσι ψάχνει εκ νέου να βρει ρυθμό. 

Σταθερά τις υψηλές... πτήσεις συνεχίζει η ΑΕΚ Β', που κέρδισε την Επισκοπή με 1-0 εντός έδρας. Τρίτη αγωνιστική αήττητη η Ένωση, που με απολογισμό 8-4-1 βρίσκεται στην κορυφή του νότιου ομίλου, μαζί με τον Λεβαδειακό. Δυνατό τεστ και σήμερα κόντρα στην Κηφισιά, θέλοντας ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα, όπως τα τελευταία. 

Εκτίμηση: Δυνατή αναμέτρηση, αφού έχουμε να κάνουμε με δύο από τις καλύτερες ομάδες του νότιου ομίλου. Ρίσκο με την ισοπαλία σε απόδοση 2.85.

Αιγάλεω - Αστέρας Βλαχιώτη: Χωρίς υποχρέωση το Αιγάλεω μεσοβδόμαδα, αφού αναβλήθηκε το ματς με την Καλαμάτα, οπότε έχει να θυμάται την ήττα από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο με 1-0 πριν μερικές ημέρες. Δεν χάνει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο όλο αυτό το διάστημα, έχοντας απολογισμό 6-3-3 σε 12 αναμετρήσεις. 

Από αναβολή προέρχεται και ο Αστέρας Βλαχιώτη, αφού το ματς με τον Διαγόρα Ρόδου δεν έγινε ποτέ. Το θέμα για τους νεοφώτιστους είναι πως αγνοούν την χαρά της νίκης εδώ και οχτώ σερί αγωνιστικές και με μόλις ένα τρίποντο σε 11 παιχνίδια (1-4-6) βρίσκεται σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνη στο νότιο όμιλο. 

Εκτίμηση: Η διαφορά στον πίνακα της βαθμολογίας λέει πολλά, αλλά ο απλός άσος πληρώνει πολλά. Παιχνίδι που δύσκολα να ξεφύγει από το Under 2.5 στο 1.57. 

Λάρισα - ΠΑΟΚ Β΄: Μετά την απώλεια της Λάρισας στην έδρα του Θεσπρωτού (0-0), έβγαλε σημαντικό διπλό επί του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 και έτσι επανήλθε άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Εξάλλου κυνηγά την πρωτοπόρο Βέροια και θέλει να συνεχίσει νικηφόρο τόσο σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β', αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι κοντά. 

Αν και είχε πολύ καιρό να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ Β΄ λόγω των αναβολών, εντούτοις παρουσιάστηκε έτοιμος στην Αριδαία και επιβλήθηκε του Αλμωπού με 2-1. Σημαντική ανάσα τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία έχει το ταλέντο για να βρεθεί ψηλά και να έχει μια άνετη σεζόν.

Εκτίμηση: Ανεβασμένη η Λάρισα, αλλά και ο ΠΑΟΚ Β' έχει ταλέντο μπροστά για να σκοράρει έστω μια φορά. Σε καλή απόδοση το Over 2.5 και συγκεκριμένα 2.22.

Οι επιλογές μου

Κηφισιά - ΑΕΚ Β' Χ (2.85) / Stoiximan
Αιγάλεω - Αστέρας Βλαχιώτη Under 2.5 (1.57) / Bet365
Λάρισα - ΠΑΟΚ Β΄ Over 2.5 (2.22) / Betshop