26/11/2021 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (27/11): Όλα πιθανά

Λιγότερα σε σχέση με αύριο τα παιχνίδια στην Superleague 2, αλλά έχουν το ενδιαφέρον τους, ειδικά όσο προχωρά το πρωτάθλημα με συνεχόμενα παιχνίδια από εδώ και στο εξής. 

Παναθηναϊκός Β' - Καραϊσκάκης: Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό, που πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα με 2-1 πριν μία εβδομάδα, καθώς μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρέωση. Ένα παιχνίδι με αρκετή δυσκολία, αλλά έφτασε στο τρίποντο και άφησε έτσι πίσω του τις δύο απανωτές νίκες που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν. Σαφώς καλύτερη ψυχολογία για σήμερα απέναντι στον Καραϊσκάκη. 

Μάλλον στη νίκη της πρεμιέρας έμεινε ο Καραϊσκάκης, αφού στα τρία επόμενα παιχνίδια γνώρισε ισάριθμες ήττες. Πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στην Καλαμάτα με 1-0 και μάλιστα εντός έδρας. Προφανώς ο σύλλογος της Άρτας πρέπει να προσπαθήσει λίγο παραπάνω για να φτάσει στα θετικά αποτελέσματα και κυρίως να έχει ελπίδες για παραμονή στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. 

Εκτίμηση: Περισσότερη ηρεμία στον Παναθηναϊκό Β' από την στιγμή που έφτασε στην πρώτη του νίκη και σήμερα έχει το προβάδισμα για τον άσο σε απόδοση 1.60.

Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας: Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες ήρθε και η πρώτη ήττα στην σεζόν για τον Πανσερραϊκό, αφού αντιμετώπισε την Λάρισα εκτός έδρας και έχασε με 2-0. Σε όλα του τα παιχνίδια έως τώρα δέχθηκε τουλάχιστον ένα τέρμα, παράγοντας που πρέπει να διορθώσει στην συνέχεια αν θέλει να βρεθεί σε καλύτερες θέσεις βαθμολογικά. 

Τι και αν έβαλε γκολ στο 90' ο Απόλλων Λάρισας, κάνοντας το 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, πρόλαβε να δεχθεί και αυτός τέρμα στο 96' για το τελικό 2-2. Τεράστια ευκαιρία για το πρώτο του τρίποντο στην σεζόν, αφού στα τρία πρώτα παιχνίδια της χρονιάς έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ζητούμενη μια παραπάνω σταθερότητα από εδώ και στο εξής, αρχής γενομένης σήμερα στις Σέρρες. 

Εκτίμηση: Ικανές για όλα οι δύο ομάδες, που όμως μπροστά την βρίσκουν πολύ συχνά την λύση. Τριπλή το ματς και αξίζει περισσότερο το Goal/Goal σε απόδοση 1.85. 

Καλαμάτα - Εργοτέλης: Η αρχή έγινε για την Καλαμάτα στην Άρτα και το τέρμα του Μπακαγιόκο στο 61' της έδωσε τη νίκη με 1-0 επί του Καραϊσκάκη. Έτσι έβαλε τέλος στο σερί με τις τρεις ήττες και βλέπει σαφώς με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην δεύτερη κατηγορία. Αρκετά απαιτητικό σαφώς και το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Εργοτέλη. 

Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Εργοτέλη το 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ Β', καθώς προερχόταν από δύο σερί νίκες και αντιμετώπιζε μια ομάδα, που μετρούσε μέχρι πριν μόνο τρίποντα. Οι Κρητικοί βελτιώνουν ολοένα και περισσότερο την βαθμολογική τους εικόνα, ενώ θέλουν να παραμείνουν ψηλά και μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού στην Καλαμάτα. 

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που έχουν δυνατότητες και προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Με ρίσκο στην ισοπαλία, που πληρώνει 2.87. 

Οι επιλογές μου

Παναθηναϊκός Β' - Καραϊσκάκης 1 (1.60) / Stoiximan
Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας Goal/Goal (1.85) / Bet365
Καλαμάτα - Εργοτέλης Χ (2.87) / Betshop