24/02/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (26/02): Στο προσκήνιο οι ομάδες β'

Μόλις τρία ματς στην δράση της Superleague 2 σήμερα Σάββατο, όπου παίζουν οι περισσότερες ομάδες β' και συγκεκριμένα στον αριθμό τρεις. Εις αύριο τα σπουδαία. 

ΑΕΚ Β' - Εργοτέλης: Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο ήταν πολλές για την ΑΕΚ Β', που στην Άρτα έβγαλε διπλό επί του Καραϊσκάκη με 1-0. Τα τελευταία της παιχνίδια κυμαίνονται σε ελάχιστα γκολ, αλλά ήταν σειρά της να χαμογελάσει. Άνετη εδώ και καιρό βαθμολογικά και συγκεκριμένα στις πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα. 

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ήθελε να αποφύγει μεσοβδόμαδα ο Εργοτέλης, που έφυγε ηττημένος από την Ζάκυνθο με 2-0. Ούτως ή άλλως μόνο στα καλύτερα της δεν είναι τελευταία η ομάδα από το Ηράκλειο, που μετρά τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αναμετρήσεων, μένοντας μακριά από τον πρωταρχικό της στόχο. 

Εκτίμηση: Μεγάλη τριπλή το ματς, αφού οι δύο ομάδες δείχνουν ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Πιθανότερο όλων το Under 2.5 σε απόδοση 1.55. 

Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Λάρισας: Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού Β' στην Λάρισα, γνωρίζοντας την ήττα στο Αλκαζάρ με 2-1. Έτσι δεν έδωσε συνέχεια στο 2-0 επί των Τρικάλων και τα σκαμπανεβάσματα του στα αποτελέσματα τελευταία δίνουν και παίρνουν. Φαβορί πάντως σήμερα η ομάδα του Ιμπαγάσα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. 

Πριν 10 ημέρες το τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα, όπου και αυτός έχασε από την Λάρισα με 2-0. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά καλείται να βρει περισσότερες νίκες στην συνέχεια αν θέλει να έχει ελπίδες για παραμονή στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας. 

Εκτίμηση: Περισσότερο ταλέντο στην ομάδα του Ολυμπιακού Β', αλλά δεν είναι να παίζεται ο άσος στο 1.30. Δεν είναι μακριά το Over 2.5 στην τιμή του 2.12. 

Βέροια - ΠΑΟΚ Β': Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου αναβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική για την Βέροια και έτσι έχει να θυμάται το 1-0 επί της Νίκης Βόλου. Έβδομη σερί επιτυχία για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που αποτελεί σταθερά για τον βόρειο όμιλο, ενώ ουσιαστικά την καταδιώκει μονάχα η Λάρισα. 

Ισόπαλο ήταν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ Β' με τον Ηρακλή εντός έδρα και μάλιστα χωρίς τέρματα (0-0). Νωρίτερα μετρούσε δύο σερί νίκες, ενώ αγνοεί την ήττα εδώ και εννιά διαδοχικές αγωνιστικές. Ένα σερί που δοκιμάζεται για τα καλά σήμερα στην έδρα της πρωτοπόρου Βέροιας, όμως οι νεαροί παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μετρούν τις δυνάμεις τους.

Εκτίμηση: Ενδιαφέρουσα συνάντηση στην Βέροια, όπου η τοπική ομάδα είναι το φαβορί. Χαμηλός ο άσος και αξίζει περισσότερο το Over 2.5 στο 1.90.

Οι επιλογές

ΑΕΚ Β' - Εργοτέλης Under 2.5 (1.55) / Stoiximan
Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Λάρισας Over 2.5 (2.12) / Betshop
Βέροια - ΠΑΟΚ Β' Over 2.5 (1.90) / Bet365