21/04/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (23/04): Πάσχα σε δύο γήπεδα

Ακόμη και Μ. Σάββατο η διοργανώτρια αρχή όρισε δύο εξ' αναβολής αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και πρόκειται για το Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β', αλλά και το ΑΕΚ Β΄- Καλλιθέα. 

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β': Από την στιγμή που χάθηκε το βαθμολογικό κίνητρο της Αναγέννησης Καρδίτσας, τα αποτελέσματα είναι σπάνια θετικά, όπως συνέβη και στην Καβάλλα πριν από λίγες ημέρες όταν έχασε με 3-1. Αυτή ήταν η έκτη της ήττα σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος, με μοναδική παρένθεση το υπέρ της 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου. Σίγουρα στα τρία ματς που απομένουν θα ψάξει για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε στην σεζόν. 

Καλύτερη φόρμα από πλευράς Ολυμπιακού Β', που κέρδισε πριν λίγες ημέρες τον Απόλλωνα Πόντου με 2-0 εντός έδρας, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Με φόρμα 3-1-0, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έχει αφήσει κατά πολύ πίσω της ένα μεγάλο προβληματικό διάστημα και σκαρφάλωσε εκ νέου αρκετά στον πίνακα της βαθμολογίας. Με καλό ηθικό και σήμερα στην Καρδίτσα για το απαιτητικό παιχνίδι εναντίον της Αναγέννησης. 

Εκτίμηση: Χωρίς περιττό άγχος οι δύο ομάδες και αυτό τις επιτρέπει να φτάνουν αρκετά συχνά σε μεγάλα σκορ τελευταία. Οπότε με λίγη τύχη μπορεί να περάσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. 

ΑΕΚ Β' - Καλλιθέα: Ασταμάτηση το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ Β', που κερδίζει ενδιαφερόμενες βαθμολογικές ομάδες όπως προσφάτως την Ιεράπετρα με 2-1. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πιστοποιεί την εξαιρετική σεζόν στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Μάλιστα σήμερα μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογίας Καλλιθέα. 

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Καλλιθέα την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη και το υπέρ της 5-1 μιλά από μόνο του. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όμως δυστυχώς για την ίδια στοιχίζουν μερικές ισοπαλίες πριν λίγες εβδομάδες, που άνοιξαν την απόσταση σε σχέση με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Πάντως έχει την φόρα να πάει νικηφόρα μέχρι το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. 

Εκτίμηση: Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο ομάδες, καθώς προέρχονται από νικηφόρες αναμετρήσεις με πολλά τέρματα. Οπότε ξεχωρίζει στοιχηματικά το Goal/Goal στο 1.90. 

Οι επιλογές

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β'  Over 2.5 (1.85) / Stoiximan
ΑΕΚ Β' - Καλλιθέα Goal/Goal (1.90) / Bet365