21/01/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (22/01): «Ορεκτικό» με τον βορρά

Ακόμη μία αγωνιστική ξεκινά στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και σήμερα Σάββατο έχουμε απλά το «ορεκτικό» με τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις, που είναι όλες από τον βόρειο όμιλο. 

Αλμωπός Αριδαίας - Ολυμπιακός Β': Γι ακόμη μια αγωνιστική εμφάνισε το ανταγωνιστικό του πρόσωπο ο Αλμωπός Αριδαίας και απέσπασε το ισόπαλο 0-0, με αντίπαλο την υπολογίσιμη Νίκη Βόλου. Με απολογισμό 4-3-4 η πορεία του κρίνεται ικανοποιητική και έχει φροντίσει να αποσπαστεί αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Επιτέλους νίκη για τον Ολυμπιακό Β' μετά από πολλές εβδομάδες και αυτή κατακτήθηκε μέσα στην Κατερίνη επί του Πιερικού με 2-1. Επτά αγωνιστικές ήταν πολλές για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που συνεχίζει τα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού σήμερα αντιμετωπίζει τον αρκετά μαχητικό Αλμωπό Αριδαίας. 

Εκτίμηση: Κοντά βαθμολογικά οι δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ρίσκο με την ισοπαλία, που πληρώνει 2.90. 

Νίκη Βόλου - Απόλλων Λάρισας: Εκτός έδρας αναμέτρηση είχε πριν από λίγες ημέρες η Νίκη Βόλου και έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας. Έτσι έβγαλε μια μίνι αντίδραση από την οριακή ήττα με αντίπαλο την Λάρισα και σκορ 1-0, όμως έχει σήμερα την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στον προτελευταίο Απόλλωνα. 

Από τις 16/01 έχει να αγωνιστεί ο Απόλλωνα Λάρισας, όταν έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας. Από τις απογοητεύσεις της σεζόν η ομάδα από την Λάρισα, αφού με απολογισμό 0-5-6 παραμένει χωρίς νίκη και αναμενόμενα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Εκτίμηση: Από τα δυνατά φαβορί η Νίκη Βόλου, αλλά ο άσος πληρώνει αναμενόμενα χαμηλά. Αν αξίζει κάτι στοιχηματικά είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.00. 

Ξάνθη - Βέροια: Έχει ξεχάσει πότε αγωνίστηκε τελευταία φορά η Ξάνθη και συγκεκριμένα από τις 29/12 όταν είχε ηττηθεί με το βαρύ 4-0 μέσα στην Λάρισα. Πολλά τα κρούσματα όλο αυτό το διάστημα, αλλά είναι έτοιμη να επιστρέψει στην δράση και μάλιστα με μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην υπολογίσιμη Βέροια. 

Δεν χαρίζεται σε κανέναν εντός έδρας η Βέροια και το υπέρ της 4-1 επί του Πιερικού έκανε το 6/6. Όχι και τόσο αποτελεσματική μακριά από το γήπεδο της, αλλά σε συνάρτηση με κάποιες αναβολές των υπόλοιπων ομάδων έχει καταφέρει έστω και έτσι να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βόρειου ομίλου. 

Εκτίμηση: Μεγάλο παιχνίδι στα Πηγάδια, παρότι η Ξάνθη δεν είναι και τόσο έτοιμη αγωνιστική. Λόγω έδρας έχει ένα μικρό προβάδισμα στον άσο και το 2.22. 

Οι επιλογές μου

Αλμωπός Αριδαίας - Ολυμπιακός Β' Χ (2.90) / Stoiximan
Νίκη Βόλου - Απόλλων Λάρισας Over 2.5 (2.00) / Betshop
Ξάνθη - Βέροια 1 (2.22) / Bet365