18/02/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (19/02): Νέα νίκη για Λάρισα

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά ακόμη μια αγωνιστική στην Superleague 2 σήμερα Σάββατο, που είναι δύο για τον βόρειο όμιλο και ένα στο νότιο. 

Καραϊσκάκης - ΑΕΚ Β': Στην δύσκολη εκτός έδρας συνάντηση στην Κηφισιά, ο Καραϊσκάκης στάθηκε όρθιος και απέσπασε το ισόπαλο 0-0. Δεύτερο διαδοχικό ίδιο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον χρειάζεται και νίκες αν θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και το έργο του απέναντι στην ΑΕΚ Β' μόνο εύκολο δεν είναι. 

Παρά την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, η ΑΕΚ Β' δεν είχε την ουσία απέναντι στον Παναθηναϊκό Β', χάνοντας μάλιστα στο ΟΑΚΑ με 1-0. Καλές βάσεις, αλλά και πορεία σαν ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όμως αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις σερί αγωνιστικές. 

Εκτίμηση: Ισχυρότερο κίνητρο για τον Καραϊσκάκη και μπορεί να αποκομίσει κάτι θετικό από τη ντεφορμέ ΑΕΚ Β'. Η αξία στο 1Χ σε απόδοση 1.75.

Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια: Μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε στο «Καυταντζόγλειο» ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως αποτυπώνεται και από το βαρύ 4-0, με το οποίο έχασε από τον Ηρακλή. Ούτως ή άλλως συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα και με απολογισμό 3-4-10 βρίσκεται σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης.

 Έστω και με το οριακό 1-0, η Βέροια έκανε την δουλειά της απέναντι στη Νίκη Βόλου και έφτασε σε μια εντός έδρας σημαντική επικράτηση. Έβδομη διαδοχική επικράτηση για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, σερί που την έχει φέρει σαφώς στην κορυφή του βόρειου ομίλου και μάλιστα με μια σχετική διαφορά από τους διώκτες της. 

Εκτίμηση: Πολύ χαμηλά πληρώνει το διπλό της Βέροιας και το έργο της δεν θα είναι τόσο εύκολο απέναντι σε έναν πιεσμένο Ολυμπιακό Βόλου. Προτιμότερα τα 2-3 Goals στο 2.00. 

Λάρισα - Ολυμπιακός Β': Νικήτρια του ντέρμπι στην πόλη η Λάρισα, που κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας με 2-0 εκτός έδρας. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και στο σημείο αυτό καλείται να παραμείνει αποτελεσματική, αφού υστερεί κατά έξι βαθμών σε σχέση με την πρωτοπόρο Βέροια, την οποία κυνηγά στον σχετικό πίνακα. 

Με τον Κώστα Φορτούνη να τον ενισχύει, αλλά και να σκοράρει ο Ολυμπιακός Β' κέρδισε με 2-0 τα Τρίκαλα και ρέφαρε άμεσα την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β' στην Ευκαρπία με 1-0. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έχει επιδείξει αρκετά καλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν, αλλά την περιμένει σήμερα μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι στην φορμαρισμένη Λάρισα. 

Εκτίμηση: Δεν θα είναι εύκολο για την Λάρισα, αλλά έχει το κίνητρο, αλλά και την έδρα για να κάνει την διαφορά στον άσο σε απόδοση 1.60. 

Οι επιλογές

Καραϊσκάκης - ΑΕΚ Β' 1Χ (1.75) / Stoiximan
Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια 2-3 Goals (2.00) / Bet365
Λάρισα - Ολυμπιακός Β' 1 (1.60) / Novibet