15/04/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (16/04): Επιστρέφει στις νίκες ο Λεβαδειακός

Συνέχεια στην δράση της Superleague 2 και ακόμη μια αγωνιστική ξεκινά σήμερα Σάββατο με μερικές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στους δύο ομίλους της κατηγορίας. 

Επισκοπή - ΑΕΚ Β': Την εξαιρετική της κατάσταση επιβεβαίωσε η Επισκοπή και στην Κηφισιά, όπου έβγαλε διπλό με 1-0. Τρίτη νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος και σκαρφάλωσε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Δικαιολογημένα είναι μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του νότιου ομίλου.

Σε μεγάλα κέφια πριν από λίγες ημέρες και η ΑΕΚ Β', όπως μαρτυρά το υπέρ της 5-0 απέναντι στην Ρόδο. Πλέον διεύρυνε το αήττητο της σερί στις τέσσερις αγωνιστικές με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με την πρώτη της παρουσία στην δεύτερη κατηγορία να στέφεται πετυχημένα, αφού ήδη έχουν ξεχωρίσει από την ομάδα τουλάχιστον 2-3 ποδοσφαιριστές. 

Εκτίμηση: Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο ομάδες και ειδικά μεσοεπιθετικά. Αμφότερες είναι σε θέση να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 2.07. 

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ Β': Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τα Τρίκαλα μεσοβδόμαδα, χάνοντας μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0. Εξάλλου ο υποβιβασμός τους λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν κατά την διάρκεια της σεζόν θεωρείται δεδομένος, ενώ μετρούν αυτή την περίοδο πέντε απανωτές ήττες. 

Δεν είχε μεσοβδόμαδα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Β', όμως στην προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε καιρό να κερδίσει, όμως ως γνωστόν παίζει χωρίς πίεση, με προσπάθεια πλέον στις τελευταίες αναμετρήσεις να σκαρφαλώσει όσο περισσότερο γίνεται.

Εκτίμηση: Την κάτω... βόλτα έχουν πάρει εδώ και καιρό τα Τρίκαλα, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' παραμένει πάντα επικίνδυνος. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.65. 

Ολυμπιακός Β' - Αλμωπός Αριδαίας: Μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο στην Καβάλα ο Ολυμπιακός Β', ωστόσο στάθηκε ανταγωνιστικός και απέσπασε το ισόπαλο 0-0. Σε συνέχεια της εντυπωσιακής νίκης επί του Θεσπρωτού με 4-0, οπότε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα κάνει προσπάθεια να βελτιώσει στο τέλος την βαθμολογική της εικόνα. 

Μέσα από τα χέρια του και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις έχασε το τρίποντο ο Αλμωπός Αριδαίας έναντι του Απόλλωνα Λάρισας για το τελικό 2-2. Όπως και να έχει η ομάδα της Πέλλας είναι μια από τις πιο άνετες ομάδες του βορείου ομίλου και ολοκληρώνει την σεζόν χωρίς το παραμικρό άγχος. 

Εκτίμηση: Σε καλό μομέντουμ αυτό τον καιρό ο Ολυμπιακός Β', που μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα και να επιβεβαιώσει τον άσο σε απόδοση 1.65. 

Αιγάλεω - Εργοτέλης: Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου για το Αιγάλεω έκανε την εμφάνιση της στην Άρτα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Καραϊσκάκη με 3-1. Νωρίτερα πάντως κέρδισε τον Παναθηναϊκό Β' με 2-1 και δεν θα έλεγε όχι σε ένα καλύτερο φινάλε στην σεζόν και αρχικά την επιστροφή στα τρίποντα σήμερα απέναντι στον Εργοτέλη.

Δύσκολο έργο είχε ο Εργοτέλης μεσοβδόμαδα εντός έδρας κόντρα στην Καλλιθέα και δεν απέφυγε την ήττα με 2-0. Πάντως δεν έχει να κυνηγήσει κάτι χειροπιαστό εδώ και καιρό βαθμολογικά, όπου ορισμένες φορές δείχνει τις πραγματικές του ικανότηες και άλλες όχι. Δυνατό τεστ και το σημερινό σαφώς κόντρα στο Αιγάλεω. 

Εκτίμηση: Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι δύο ομάδες, που δεν απέχουν πολύ σε ποιότητα ρόστερ. Ρίσκο με την ισοπαλία, που πληρώνει 3.35.

Οι επιλογές

Επισκοπή - ΑΕΚ Β' Goal/Goal (2.07) / Stoiximan
Ολυμπιακός Β' - Αλμωπός Αριδαίας 1 (1.65) / Bet365
Αιγάλεω - Εργοτέλης X (3.35) / Sportingbet