14/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (16/03): Ανοίγει διαφορά η Βέροια

Δεν λείπει η δράση της Superleague 2 σήμερα Τετάρτη, αφού συναντάμε τέσσερις εξ' αναβολής αναμετρήσεις, που είναι δύο στον βόρειο και δύο στο νότιο όμιλο. 

Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας: Βαθμός... χρυσάφι για τον Απόλλωνα Πόντου μέσα στην Λάρισα με 0-0, αντιμετωπίζοντας ένα από τα φαβορί του ομίλου. Η προσπάθεια του να κρατηθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης συνεχίζεται, αν και το δύσκολο πρόγραμμα παραμένει και σήμερα απέναντι στην φορμαρισμένη Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Στην καλύτερη της φόρμα βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, που πέρασε και από τα Τρίκαλα την Κυριακή με 2-0. Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που αν ήταν πιο αποτελεσματική στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, τώρα θα διεκδικούσε με πολλές πιθανότητες την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Εκτίμηση: Υπολογίσιμος ο Απόλλων Πόντου και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Αναγέννηση. Παιχνίδι που λογικά θα κυμανθεί στα λίγα γκολ και το Under 2.5 στο 1.62. 

Ζάκυνθος - Ιεράπετρα: Η προσπάθεια για την Ζάκυνθο συνεχίζεται στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 1-1 κόντρα στην Κηφισιά. Ορατή η βελτίωση της όλο αυτό το διάστημα, αλλά χρειάζεται πάση θυσία νίκες για να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει στην κατηγορία. Μεγάλο ματς κόντρα στην Ιεράπετρα, που αν το κερδίσει θα αυξήσει τις πιθανότητες της. 

Δεν έδωσε συνέχεια η Ιεράπετρα στο διπλό επί της Ρόδου με 2-1, αφού στην συνέχεια υποδέχθηκε την Επισκοπή και γνώρισε την ήττα με 1-0. Τέταρτη στην τελευταία πεντάδα αγώνων και έτσι έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο σε σχέση με την επικίνδυνη ζώνη της βαμολογίας. 

Εκτίμηση: Όλα για όλα η Ζάκυνθος, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο. Εντός έδρας είναι το φαβορί για τον άσο σε απόδοση 2.25. 

Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια: Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου επί της πάντα υπολογίσιμης Ξάνθης με 1-0 εντός έδρας και έτσι αύξησε τις πιθανότητες του για παραμονή στην δεύτερη κατηγορία. Εξάλλου, δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγει αντιπάλους, ενώ και σήμερα έχει απαιτητικό έργο απέναντι στην πρωτοπόρο Βέροια. 

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη η Βέροια και το 1-0 μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας της έδωσε αέρα πέντε βαθμών από την δεύτερη Λάρισα. Ολοένα και πιο κοντά στον στόχο της η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που καλείται να διατηρήσει την σοβαρότητα της και στο υπόλοιπο της σεζόν. 

Εκτίμηση: Μόνο εύκολος αντίπαλος δε αποτελεί ο Ολυμπιακός Βόλου και το 1.15 του διπλού δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Προτιμότερο το Under 2.5 στο 2.07. 

Ρόδος - ΑΕΚ Β': Πολύ δύσκολο το έργο της Ρόδου απέναντι στην Καλλιθέα την Κυριακή και έτσι δεν απέφυγε το μοιραίο με 2-0. Εξάλλου έφτασε τις πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα και έμπλεξε για τα καλά σε πετιπέτειες. Μονόδρομος στο να βρει κάτι καλύτερο σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ Β' αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της παραμονής ζωντανές.

Ήττα στο 91' για την ΑΕΚ Β' απέναντι στα φορμαρισμένα Χανιά και συγκεκριμένα με σκορ 2-1. Δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα και τέταρτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο, που δεν την έχουν επηρεάσει ωστόσο ιδιαίτερα βαθμολογικά. Νέα εκτός έδρας αποστολή σήμερα, παίζοντας αυτή την φορμά μέσα στην Ρόδο. 

Εκτίμηση: Το βαθμολογικό κίνητρο με το μέρος της Ρόδου, αλλά και η ΑΕΚ Β' θα έχει τις ευκαιρίες της στο ματς. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.37. 

Οι επιλογές

Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας Under 2.5 (1.62) / Stoiximan
Ζάκυνθος - Ιεράπετρα 1 (2.25) / Bet365
Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια Under 2.5 (2.07) / Novibet 
 Ρόδος - ΑΕΚ Β' Goal/Goal (2.37) / Betshop