14/01/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (15/02): Δυάδα αναμετρήσεων

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι δύο όμιλοι της Superleague 2 και αυτό το διήμερο, αρχικά με την δράση του Σαββάτου, ενώ το ενδιαφέρον κορυφώνεται αύριο με περισσότερες αναμετρήσεις. 

Ολυμπιακός Β' - Καβάλα: Ο προβληματισμός συνεχίζεται στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού Β', με αποκορύφωμα την πρόσφατη ήττα του από τον Θεσπρωτό με 2-1 εκτός έδρας. Έτσι συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και έχει αφήσει πίσω της η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα το ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην σεζόν. 

Ο πρώτος πόντος στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός για την Καβάλα, που έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας. Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται όλο αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει από εδώ και στο εξής να βρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί αν θέλει να παραμείνει στο τέλος στην δεύτερη κατηγορία. 

Εκτίμηση: Δεν έχει το εύκολο γκολ τελευταία ο Ολυμπιακός Β' και πολύ παραπάνω βέβαια η Καβάλα, που θα αγωνιστεί αμυντικά. Επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.70. 

Ηρόδοτος - Παναθηναϊκός Β': Δύσκολο έργο είχε ο Ηρόδοτος μέσα στην έδρα της φορμαρισμένης Καλαμάτας και δεν απέφυγε την ήττα με 2-0. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά, αφού χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. 

Χωρίς ματς έμεινε μεσοβδόμαδα ο Παναθηναϊκός Β', αφού το ματς με το Αιγάλεω αναβλήθηκε. Πιο πρόσφατη υποχρέωση του η ήττα από την Καλλιθέα με 1-0, συνεχίζοντας έτσι τις μέτριες εμφανίσεις. Με απολογισμό 4-1-5 σίγουρα μπορεί περισσότερα, ενώ τις δικές του δυσκολίες έχει και ο σημερινός αγώνας μέσα στην Κρήτη. 

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς, αλλά δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση. Έχουμε να κάνουμε με πιθανή ισοπαλία στο 2.90. 

Οι επιλογές μου

Ολυμπιακός Β' - Καβάλα Under 2.5 (1.70) / Stoiximan
Ηρόδοτος - Παναθηναϊκός Β' Χ (3.00) / Bet365