13/11/2021 Previews

Superleague 2 (13/11): Για το δύο στα δύο η Κηφισιά

Η δεύτερη αγωνιστική ανοίγει αυλαία σήμερα στο πρωτάθλημα της Superleague 2, με τις ομάδες να ψάχνουν ρυθμό και τα πατήματα τους. Σαφώς και ο κύριος όγκος παιχνιδιών είναι αύριο Κυριακή.

Καραϊσκάκης - Κηφισιά: Θετικότατο ξεκίνημα για τον Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2, αφού κέρδισε εκτός έδρας την Επισκοπή με 1-0, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταμάτη στο 28'. Παρά τις αλλαγές του ρόστερ το καλοκαίρι απέδειξε ότι είναι ικανός να κάνει ζημιές στην σεζόν και γιατί όχι να μην έχει μια ήρεμη πορεία στο πρωτάθλημα, αρκεί να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Η Κηφισιά έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις και τα καλά λόγια που την συνοδεύουν, αφού επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού Β' εντός έδρας με 2-0. Σε συνέχεια της πρόκρισης κυπέλλου έναντι του Απόλλωνα Σμύρνης, με το ξεκίνημα της να χαρακτηρίζεται εντυπωσιακό. Εξάλλου, διαθέτει ικανό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορία και θέλει να εκμεταλλευτεί ένα θετικό ξεκίνημα και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Εκτίμηση: Καλές εντυπώσεις άφησαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την Κηφισιά να διαθέτει πιο γεμάτο ρόστερ την δεδομένη χρονική στιγμή. Το διπλό σε απόδοση 2.18.

Ιεράπετρα - Καλλιθέα: Από τις ομάδες που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα η Ιεράπετρα, έχοντας ρεπό και έτσι το μοναδικό επίσημο παιχνίδι στην σεζόν είναι αυτό του κυπέλλου με την Καλαμάτα, όπου αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλο ερωτηματική η φετινή της πορεία και θα τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις της σήμερα σε ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα έπεσε πάνω στην Ζάκυνθο βάσει προγράμματος την πρώτη αγωνιστική και έτσι το μεταξύ τους παιχνίδι αναβλήθηκε. Από τα δυνατά σύνολα της κατηγορίας και παρότι είναι νεοφώτιστη έχει τεράστια εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας βλέψεις για ψηλά. Σίγουρα ένα θετικό ξεκίνημα θα αποτελέσει «κλειδί» για να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτίμηση: Ερωτηματικό η Ιεράπετρα, αν και την περιμένουμε φέτος ανταγωνιστική και πιο έμπειρη. Ικανή ομάδα η Καλλιθέα και έχει αξία το Goal/Goal στο καλοπληρωμένο 2.05.

Νίκη Βόλου - Βέροια: Με προσεχτική τακτική η Νίκη Βόλου κατάφερε να φύγει με το ισόπαλο 0-0 από το Καυταντζόγλειο και την έδρα του Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σίγουρα πρέπει να τολμήσει περισσότερο η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη αν θέλει να έχει μια άνετη σεζόν, όμως τα απαιτητικά παιχνίδια συνεχίζονται και την δεύτερη αγωνιστική απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

Με το... δεξί η Βέροια στο πρωτάθλημα της Superleague 2, αφού επιβλήθηκε του Αλμωπού Αριδαίας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Πασσά στο 10'. Από τα φαβορί της κατηγορίας η ομάδα του Παύλου Δερμιντζάκη, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει τα χέρια του ένα ικανό και έμπειρο ρόστερ σε όλες τις γραμμές. Ζητούμενο το δύο στα δύο σήμερα κόντρα σε μια υπολογίσιμη αντίπαλο, όπως χαρακτηρίζεται η Νίκη Βόλου.

Εκτίμηση: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, με ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό, που δίνεται σε απόδοση 2.52.

Οι επιλογές μου

Καραϊσκάκης - Κηφισιά 2 (2.18) / Stoiximan
Ιεράπετρα - Καλλιθέα Goal/Goal (2.05) / Bet365
Νίκη Βόλου - Βέροια 2 (2.52) / Betshop