10/12/2021 Previews

Superleague 2 (12/12): Ντέρμπι αντιπαλότητας στην Καρδίτσα

Λίγα και καλά τα παιχνίδια της Κυριακής στην Superleague 2, αφού ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με τα Τρίκαλα, που ως γνωστόν υπάρει μεγάλη αντιπαλότητα. 

Παναθηναϊκός Β' - Αστέρας Βλαχιώτη: Από το 14' πίσω στο σκορ ο Παναθηναϊκός Β' στο Ηράκλειο και δεν απέφυγε την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0. Με μόλις μια νίκη οι «πράσινοι» στα πέντε πρώτα τους παιχνίδια (1-1-3), όμως έχουν περιθώρια βελτίωσης, που θα την αναζητήσουν σήμερα απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη. 

Λόγω κρουσμάτων το ματς του Αστέρα Βλαχιώτη με την Καλαμάτα δεν διεξήχθη, όπως και το προηγούμενο με την ΑΕΚ Β'. Στα τέσσερα ματς που έχει δώσει έχει απολογισμό 1-1-2, όπου έχει επιδείξει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο. Άγνωστο πάντως πως θα τον επηρεάσει η διακοπή στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'. 

Εκτίμηση: Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό Β' να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη, που αντιμετώπισε προβλήματα όλο αυτό το διάστημα. Προτιμότερο το Over 2.5 στο 1.93. 

Τρίγλια (Ηρακλής) - Ολυμπιακός Β': Η πρώτη νίκη για την Τρίγλια (Ηρακλής) είναι γεγονός και την σημείωσε στην έδρα το Απόλλωνα Λάρισας με 1-0. Πάντως παραμένει αήττητη στα εφτά πρώτα παιχνίδια, αφού νωρίτερα μετρούσε έξι διαδοχικές ισοπαλίες. Στο ενδεχόμενο νέας επιτυχίας σήμερα θα εκτοξευτεί ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. 

Στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο των Τρικάλων, ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο ισόπαλο 0-0, συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα. Προς τα πάνω το πρόσημο για την ομάδα του Ιμπαγάσα, αφού παραμένει αήττητη, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια. Δύσκολο το έργο της και σήμερα στο ματς του «Καυταντζογλείου». 

Εκτίμηση: Αήττητες οι δύο ομάδες και αναμένεται να γίνει μάχη. Μια αναμέτρηση, που δύσκολα να ξεφύγει από το Under 2.5 στο 1.57. 

Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα: Χωρίς θετικό αποτέλεσμα έφυγε η Αναγέννηση Καρδίτσας από την Θεσσαλονίκη, αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1. Ένα δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις, όμως αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον απολογισμό 3-0-2 σε πάντε ματς. 

Στην ισοπαλία έμειναν τα Τρίκαλα απέναντι στον Ολυμπιακό Β' σε εξ' αναβολής με 0-0, σε ένα παιχνίδι που είχαν τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Το πιο συχνό τους αποτέλεσμα είναι η ισοπαλίας, έχοντας ήδη τέσσερις στα έξι πρώτα ματς (1-4-1). Σήμερα συνεχίζονται τα δύσκολα παιχνίδια και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση. 

Εκτίμηση: Μεγάλη αντιπαλότητα στον κόσμο των δύο ομάδων, με την Αναγέννηση πάντως να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Καλύτερα πληρώνει το Under 2.5 στο 1.57. 

ΑΕΚ Β' - Χανιά: Ακόμη μια επιτυχία της ΑΕΚ Β' στην Superleague 2, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Διαγόρα Ρόδου με 1-0, χάρη σε τέρμα του Γιούση από το σημείο του πέναλτι στο 82'. Εξαιρετική πορεία για την Ένωση στο πρωτάθλημα, αφού σε πέντε αναμετρήσεις έχει μόλις μια απώλειες και τέσσερις νίκες (4-1-0). 

Επιτέλους νίκη για τα Χανιά και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, κερδίζοντας την Κηφισιά με 3-0 εντός έδρας. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί πέντε σερί ισοπαλίες, οπότε ήθελαν μια νίκη για να πάρουν τα πάνω τους. Υψηλοί οι στόχοι για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που όμως έχει μπροστά της παιχνίδι με την επίσης αήττητη ΑΕΚ Β'. 

Εκτίμηση: Ευχάριστη έκπληξη η ΑΕΚ Β', όμως από την άλλη πλευρά υπάρχουν τα έμπειρα Χανιά και όλα δείχνουν πιθανά. Με ρίσκο στην ισοπαλία σε απόδοση 3.00. 

Οι επιλογές μου


Παναθηναϊκός Β' - Αστέρας Βλαχιώτη Over 2.5 (1.93) / Stoiximan
Τρίγλια (Ηρακλής) - Ολυμπιακός Β' Under 2.5 (1.57) / Bet365
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα Under 2.5 (1.57) / Novibet
ΑΕΚ Β' - Χανιά Χ (3.00) / Betshop