11/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (12/03): Από δύο σε κάθε όμιλο

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκινά η δράση της αγωνιστικής στην Superleague 2 και συγκεκριμένα με δύο παιχνίδια στον βόρειο όμιλο και άλλα δύο στο νότιο. 

Αστέρας Βλαχιώτη - Παναθηναϊκός Β': Αρκετά δύσκολο το έργο του Αστέρα Βλαχιώτη κόντρα στην Καλαμάτα μεσοβδόμαδα και δεν απέφυγε την ήττα με 1-0. Προφανώς και δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει αντιπάλους, αφού παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και όλα θα κριθούν από εδώ και στο εξής στην σεζόν. 

Χωρίς τέρμα έμεινε ο Παναθηναϊκός Β' στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη και έτσι έμεινε αρκέστηκε στο «λευκό» 0-0. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους «πράσινους», που ούτως ή άλλως δεν είναι και οι πιο αποτελεσματικοί στο πρωτάθλημα. Επίσης αγνοούν την χαρά της νίκης εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές. 

Εκτίμηση: Πιεσμένος για το αποτέλεσμα ο Αστέρας Βλαχιώτη, αλλά και ο Παναθηναϊκός Β' δεν κοντράρεται εύκολα. Προτιμότερο το Under 2.5 στο 1.50.  

Χανιά - ΑΕΚ Β': Αήττητο ήταν και πάει για τα Χανιά, που έχασε πριν λίγες ημέρες μέσα στην Κηφισιά με 1-0. Τα περισσότερα παιχνίδια τα έχουν πάει οριακά σε σκορ και αυτή την φορά το πλήρωσαν. Εξάλλου δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο στόχο να κυνηγούν πλέον, αφού η κορυφή έχει ξεφύγει προ πολλού. 

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ Β' στο προηγούμενο της παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου και μάλιστα εντός έδρας με 1-0. Νωρίτερα μετρούσε δύο διαδοχικές ισοπαλίας και σίγουρα δεν θα ήθελε να «γκρεμίσει» τον θετικό πρώτο της γύρο. Τις δικές του δυσκολίες έχει σαφώς και ο σημερινός αγώνας μέσα στα Χανιά. 

Εκτίμηση: Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο βαθμολογικά οι δύο ομάδες, που δεν απέχουν και πολύ. Ρίσκο στην ισοπαλία σε απόδοση 3.30. 

Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη: Χωρίς αγωνιστική δράση έμεινε μεσοβδόμαδα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το ματς με τον Πιερικό αναβλήθηκε. Έχει να θυμάται την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0, οπότε η προσπάθεια του να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζεται. 

Συνεχόμενες απώλειες για την Ξάνθη εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 0-0 με τη Νίκη Βόλου εντός έδρας. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις προσδοκίες στον βόρειο όμιλο και η κορυφή έχει ήδη ξεφύγει. Άγνωστο το τι κίνητρο θα βρει από εδώ και στο εξής στο πρωτάθλημα για να το ολοκληρώσει. 

Εκτίμηση: Δεν έχουν εύκολα το γκολ οι δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό Βόλου να χρειάζεται περισσότερο το αποτέλεσμα. Πιθανό το Under 2.5 στο 1.52.

Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής: Μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του έκανε ο Ολυμπιακός Β' μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού, χάνοντας με το βαρύ 4-0. Ούτως ή άλλως δεν είναι στα καλύτερα της η ομάδα του Ιμπαγάσα, αφού μετρά τρεις διαδοχικές ήττες και φυσικά υποχώρησε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας. 

Επιβλητική εμφάνιση για τον Ηρακλή μεσοβδόμαδα και το υπέρ του 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας τα λέει όλα. Στην καλή του ημέρα μπορεί να κάνει πολλά ο «γηραιός» και οι πολλές ισοπαλίες που έχει στο πρωτάθλημα δεν του επιτρέπει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Εκτίμηση: Από τα δυσκολότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, αφού οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ικανές για όλα. Η αξία στο Goal/Goal και το 1.95. 

Οι επιλογές

Αστέρας Βλαχιώτη - Παναθηναϊκός Β' Under 2.5 (1.50) / Stoiximan
Χανιά - ΑΕΚ Β' X (3.30) / Bet365
Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη Under 2.5 (1.52) / Bet365
Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής Goal/Goal (1.95) / Novibet