11/02/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (12/02): «Τρένο» η Βέροια

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά ακόμη μια αγωνιστική της Superleague 2 και συγκεκριμένα έχουμε δύο ματς στον βόρειο όμιλο και ένα στο νότιο. . 

Αλμωπός Αριδαίας - Βέροια: Κάποια στιγμή θα ερχόταν ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος για τον Αλμωπό Αριδαίας και τελευταία έχασε από τον Ηρακλή με 2-0 εντός έδρας. Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα της Πέλλας, όμως ιδιαίτερο βαθμολογικό πρόβλημα δεν συναντά λόγω του ελπιδοφόρου ξεκινήματος, που είχε στην σεζόν. 

Περισσότερες δυνάμεις από πλευράς Βέροιας, που δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα, οπότε η τελευταία υποχρέωση της ήταν το 2-0 μέσα στην Καβάλα. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, καθώς μετρά πέντε απανωτές νίκες και έτσι οδηγεί σταθερά εδώ και αρκετές εβδομάδες την κούρσα της βαθμολογίας στον βόρειο όμιλο. 

Εκτίμηση: Δύσκολα να συγκριθούν οι δύο ομάδες και ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η αξία πάει στο Over 2.5 και το 1.93. 

Νίκη Βόλου - Ηρακλής: Πριν μία εβδομάδα το τελευταίο χρονικά παιχνίδι η Νίκη Βόλου, που έκανε το καθήκον της εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό και έφτασε στην επικράτηση με 1-0. Σημαντική ανάσα για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, που έχει σήμερα μπροστά της ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι, αυτή την φορά κόντρα στον Ηρακλή. 

Με διπλό πέρασε ο Ηρακλής από την έδρα του Αλμωπού Αριδαίας με 2-0, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Θετική η πορεία του μέχρι στιγμής σε γενικές γραμμές, όμως έχει περισσότερες ισοπαλίες από ότι νίκες και ήττες μαζί στα 14 πρώτα παιχνίδια (4-8-2). 

Εκτίμηση: Δυνατή αναμέτρηση στον Βόλο, όπου οι δύο ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά. Ρίσκο με την ισοπαλία σε απόδοση 2.95.

Παναθηναϊκός Β' - Κηφισιά: Με άδεια τα χέρια έμεινε μεσοβδόμαδα ο Παναθηναϊκός Β', χάνοντας εντός έδρας από το Αιγάλεω με 1-0. Γενικά δείχνει να προβληματίζεται αρκετά τελευταία, αφού έχει μόλις έναν πόντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Απαιτητικό και το σημερινό ματς, με αντίπαλο την ανεβασμένη Κηφισιά. 

Την αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε μεσοβδόμαδα η Κηφισιά, αφού απέσπασε το ισόπαλο 1-1 μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού. Εξάλλου νωρίτερα μετρούσε τέσσερις απανωτές νίκες και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί μεταξύ των κορυφαίων ομάδα της κατηγορίας και συγκεκριμένα του νοτίου ομίλου. 

Εκτίμηση: Προβληματικός τελευταία ο Παναθηναϊκός, την στιγμή που η Κηφισιά παραμένει σταθερή αμυντικά. Το Under 2.5 στο 1.52. 

Καλαμάτα - ΑΕΚ Β': Επιστροφή στις νίκες για την Καλαμάτα, που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ρόδο και έφτασε στο υπέρ της εντός έδρας με 3-1. Ήταν η κερδισμένη από τα όσα συνέβησαν μεσοβδόμαδα και μείωσε εκ νέου σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του νοτίου ομίλου. 

Για πρώτη φορά έχασε δύο σερί παιχνίδια η ΑΕΚ Β', αφού μετά το 2-1 από την Κηφισιά ήρθε και το 1-0 στο γήπεδο του Ηρόδοτου. Όπως και να έχει η πορεία της είναι άκρως ικανοποιητική μέχρι στιγμής, με τον απολογισμό της να είναι (8-4-3), αλλά την περιμένει και σήμερα δύσκολη αποστολή μέσα στην Καλαμάτα. 

Εκτίμηση: Δεν θα είναι εύκολο για την Καλαμάτα, αλλά έχει το κίνητρο και καλύτερη φόρμα σε σχέση με την ΑΕΚ. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.75. 

Οι επιλογές

Αλμωπός Αριδαίας - Βέροια Over 2.5 (1.93) / Stoiximan
Νίκη Βόλου - Ηρακλής Χ (2.95) / Novibet
Παναθηναϊκός Β' - Κηφισιά Under 2.5 (1.52) / Bet365
Καλαμάτα - ΑΕΚ Β' 1 (1.75) / Betshop