07/04/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (09/04): Το ελέγχει ο Λεβαδειακός

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά ακόμη μια αγωνιστική στην Superleague 2 σήμερα Σάββατο, με τις δύο να είναι για το νότιο όμιλο και μία μόλις στον βόρειο. 

Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β': Επιβλητικός ο Λεβαδειακός σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά και το υπέρ του 4-1 τα λέει όλα. Με τρεις σερί νίκες στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για την κορυφή του νότιου ομίλου και πλέον μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα την χάσει. 

Νέα νίκη για την ΑΕΚ Β' στην εμβόλιμη αγωνιστική που είχε μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας εντός έδρας τον Ηρόδοτο με 3-1. Τώρα στο φινάλε της περιόδου δείχνει να παίρνει και πάλι μπρος, ενώ βρίσκεται σταθερά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια σήμερα μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. 

Εκτίμηση: Χαμηλός ο άσος για τον Λεβαδειακό και με την άνεση που σκοράρει αξίζει περισσότερο το Over 2.5 σε απόδοση 1.83. 

Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β': Από της αρνητικότερες εμφανίσεις της σεζόν πραγματοποίησε την Τετάρτη το Αιγάλεω, όπως φαίνεται και από το 3-0, με το οποίο έχασε στην Καλαμάτα. Πλέον συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, όμως εδώ και καιρό δεν έχει κάτι να κυνηγά στην βαθμολογία του νότιου ομίλου. 

Σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι με την Καλλιθέα, ο Παναθηναϊκός Β' έμεινε στο 0-0 εντός έδρας. Ένα δυνατό τεστ για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «πράσινων», που όμως δεν κερδίζουν εδώ και τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Αρκετά απαιτητικό βέβαια και το σημερινό παιχνίδι μέσα στο υπολογίσιμο Αιγάλεω. 

Εκτίμηση: Όλα πιθανά σε αυτό το ζευγάρι, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν να κυνηγήσουν κάτι βαθμολογικά. Είναι σε θέση να σκοράρουν πάντως για το Goal/Goal στο 2.27. 

Ολυμπιακός Β' - Θεσπρωτός: Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού Β' στην έδρα της ανεβασμένης τελευταία Ξάνθης και δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα προσπαθεί να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν και αρχικά να επιστρέψει σήμερα στα τρίποντα απέναντι στον Θεσπρωτό. 

Μια καλή ευκαιρία έχασε ο Θεσπρωτός να ξεμπερδεύει με παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν απέφυγε την ισοφάριση από τον Απόλλωνα Λάρισας για το τελικό 1-1. Ακόμη δείχνει να ελέγχει την κατάσταση, όντας σε σχετική απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, όμως όλα θα κριθούν στις αγωνιστικές που απομένουν. 

Εκτίμηση: Πιο ταλαντούχος ο Ολυμπιακός Β', αλλά και ο Θεσπρωτός χρειάζεται βαθμούς. Προτιμότερο το καλοπληρωμένο Over 2.5 στο 2.07. 

Οι προτάσεις

Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' Over 2.5 (1.83) / Stoiximan
Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β' Goal/Goal (2.27) / Betshop
Ολυμπιακός Β' - Θεσπρωτός Over 2.5 (2.07) / Bet365