28/02/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Δανακτσής

Superleague 2 (02/03): Δύσκολη έξοδος για Βέροια

Το «παζλ» των εξ' αναβολής παιχνιδιών αρχίζει να ολοκληρώνεται πλέον στην Superleague 2, την στιγμή που σήμερα παίρνουν σειρά τέσσερα παιχνίδια του βόρειου και νότιου ομίλου. 

Καραϊσκάκης - Καλλιθέα: Για ένα μόνο ημίχρονο άντεξε ο Καραϊσκάκης μέσα στην Καλαμάτα, καθώς στο δεύτερο δέχθηκε δύο γκολ για την ήττα με 2-0. Το δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα της Άρτας συνεχίζεται και στην σημερινή εξ' αναβολής αναμέτρηση κόντρα στην υπολογίσιμη Καλλιθέα. 

Σε μάχη εξελίχθηκε για την Καλλιθέα το ματς μέσα στο Αιγάλεω, που έληξε με 0-0. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά το 2-2 στην Καλαμάτα και συνεχίζει την προσπάθεια της να διατηρήσει επαφή με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Σίγουρα χρειάζεται διπλό σήμερα στην έδρα του Καραϊσκάκη, πριν η κορυφή αρχίζει και απομακρύνεται επικίνδυνα. 

Εκτίμηση: Δεν θα είναι εύκολο για την Καλλιθέα, αλλά παραμένει ένα κλικ πιο πάνω σε σχέση με τον Καραϊσκάκη και έχει το πάνω χέρι για το διπλό στο 1.90. 

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ Β': Από δύο σερί αναβολές προέρχεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του στις 16/02 έχασε με το βαρύ 4-0 στην έδρα του Ηρακλή. Έτσι παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πρέπει να βρει πάση θυσία κάτι καλύτερο σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' για να ελπίζει σε βάθος χρόνου σε παραμονή. 

Δύσκολο έργο είχε ο ΠΑΟΚ Β' στην έδρα της πρωτοπόρου Βέροιας το περασμένο Σάββατο και δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Μάλιστα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε να χάσει εννιά ολόκληρες αγωνιστικές, σερί που την έφερε σε καλά επίπεδα βαθμολογίας. Συνεχόμενα τα ματς το τελευταίο διάστημα και σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. 

Εκτίμηση: Πάση θυσία κάτι καλό ψάχνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά απέναντι του ο ΠΑΟΚ Β' έχει πάντα ταλέντο μεσοεπιθετικά. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.80. 

Κηφισιά - Ρόδος: Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για την Κηφισιά, που κέρδισε τον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-1. Αν και νεοφώτιστη παραμένει ψηλά στην βαθμολογία και είναι έτοιμη για νέες ζημιές. Φαβορί και σήμερα για το δύο στα δύο, αυτή την φορά απέναντι στην ομάδα της Ρόδου. 

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Ρόδο, που την Κυριακή έχασε με 1-0 από τα Χανιά εντός έδρας. Μόλις ένας πόντος συγκομιδή στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, οπότε παραμένει σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Απαιτητικό το έργο της και σήμερα σαφώς κόντρα στην υπολογίσιμη Κηφισιά. 

Εκτίμηση: Παραπάνω πιεσμένη η Ρόδος σε αυτό το παιχνίδι και θα ήθελε να ρεφάρει. Ρίσκο με το Χ2, που πληρώνει 2.22. 

Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια: Ακόμη μια απώλεια για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου εντός έδρας. Οι τελευταίες της ελπίδες για κορυφή μάλλον έχουν σβήσει, αφού ακόμη και να κερδίσει σήμερα την πρωτοπόρο Βέροια, η απόσταση θα πάει στους 11 βαθμούς. 

Το «τρένο» της Βέροιας συνεχίζεται και στον πιο πρόσφατο αγώνα της κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ Β' εντός έδρας. Αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, αλλά νιώθη καυτή την... ανάσα της Λάρισας, οπότε καλείται να παραμείνει αποτελεσματική και στην κορυφή του βορείου ομίλου. 

Εκτίμηση: Δύσκολη αποστολή για την πρωτοπόρο Βέροια, αλλά απέναντι της η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι προβληματική τελευταία και το διπλό έχει τον πρώτο λόγο στο 2.07. 

Οι επιλογές

Καραϊσκάκης - Καλλιθέα 2 (1.90) / Stoiximan
Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ Β' Goal/Goal (1.80) / Betshop
Κηφισιά - Ρόδος X2 (2.22) / Bet365
Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια 2 (2.07) / Novibet