18/06/2022 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Super League 1 Μπαράζ (18/06)

 Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση

Αγώνας ρεβάνς για τα μπαράζ της Super League 1 ανάμεσα σε Λαμία και Βέροια. Ο πρώτος αγώνας στην Βέροια είχε λήξει με 2-1 υπέρ της Λαμίας. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ενώ υπάρχει και VAR στη διαδικασία.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Λαμία - Βέροια: Αν και ήταν κατώτερη από τον αντίπαλο, η Λαμία κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης νικώντας στη Βέροια με 2-1. Κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μπεχαράνο ενώ ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 24ο. Από εκεί και έπειτα απειλήθηκε αρκετές φορές με την ισοφάριση να έρχεται στο 78ο λεπτό με τον Πασά. Η ομάδα του Φέστα δεν το έβαλε κάτω με τον Μανούσο να διαμορφώνει τοσ κορ στο 82ο λεπτό. Εκτός για τους σημερινούς γηπεδούχους ο Βύντρα (αμυντικός).

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Η Βέροια το πάλεψε ωστόσο ήταν άτυχη στο πρώτο ματς της σειράς. Είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ειδικότερα στο πρώτο μέρος όπου ο γκολκίπερ της Λαμίας έβγαλε τα... άπιαστα. Εν τέλει το μόνο που κατάφερε να κάνει στην αναμέτρηση ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Πασά στο 78ο λεπτό ενω ο ίδιος παίκτης, στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει η ομάδα του έστω την ισοπαλία. Θα απουσιάσουν και σήμερα οι Βελλίδης (τερματοφύλακας), Πόζογλου (μέσος) και Μπαιντού (μέσος).

Cash out τώρα και στα free bet!

Εκτίμηση: Ένα «καθαρό» 2-0 χρειάζεται πλέον η Βέροια για να προκριθεί καθώς αναγκαστικά χρειάζεται δύο τέρματα για να συνεχίσει να βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία σήμερα αναμένεται να βρει χώρους για να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο, εκεί όπου είναι μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Τον πρώτο λόγο στο ματς έχει το GG σε απόδοση 2.05.