17/12/2021 Previews

Supeleague 2 (18/12): Δύο φαβορί και ένα αμφίρροπο

Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα, η Superleague 2 συνεχίζεται και αυτό το διήμερο, αρχικά με τις λιγοστές αναμετρήσεις του Σαββάτου, που δίνουν ωστόσο επιλογές. 

Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Β': Η πρώτη νίκη ήρθε για τον Απόλλωνα Πόντου στην έδρα του άλλου Απόλλωνα της Λάρισας με 2-0. Πρωταγωνιστής ο Ενομό, που σκόραρε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που χρειάζεται όμως και άλλα ανάλογα αποτελέσματα για να έχει ελπίδες παραμονής. 

Σχετικά θετικό πρόσημο πήρε ο Ολυμπιακός Β' στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Βέροια και απέσπασε το ισόπαλο 1-1. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στον βόρειο όμιλο και μπορεί να παραμείνει ψηλά αν επιδείξει ανάλογο ελπιδοφόρο πρόσωπο και στο υπόλοιπο της σεζόν. 

Εκτίμηση: Καλύτερα δείγματα προς το παρών από τον Ολυμπιακό Β', αλλά και ο Απόλλων Πόντου δείχνει να ανεβαίνει. Προτιμότερα τα 2-3 Goals σε απόδοση 2.00. 

Παναθηναϊκός Β' - Χανιά: Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε πριν λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός Β', με το σπουδαίο διπλό επί του Διαγόρα Ρόδου με 2-1. Έτσι έδωσε συνέχεια στο 2-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη και με τις δύο αυτές διαδοχικές νίκες κέρδισε πολύτιμο έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας. 

Εκεί που δεν έχαναν καθόλου τα Χανιά, τώρα μετρούν δύο σερί ήττες. Αρχικά προηγήθηκε το 1-0 από την ΑΕΚ, ενώ στην εμβόλιμη αγωνιστική ήρθε το εις βάρος τους 2-0 από την Καλαμάτα. Όλο κι όλο βέβαια ένα τρίποντο για την ομάδα της Κρήτης και με απολογισμό 1-5-2 σίγουρα θα μπορούσα να βρίσκονται ψηλότερα στην κατηγορία. 

Εκτίμηση: Δυνατό παιχνίδι για το νότιο όμιλο και παρότι ο Παναθηναϊκός Β' είναι καλύτερα, τα Χανιά έχουν εμπειρία και θα μας απασχολήσει το Goal/Goal στο 1.90. 

Βέροια - Πανσερραϊκός: Βαθμολογική απώλεια μετά από καιρό για την Βέροια, που έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Β' εκτός έδρας. Αποτέλεσμα που στάθηκε αρκετό για να χάσει έστω προς το παρών την κορυφή του βόρειου ομίλου, αφού την προσπέρασε η επίσης φορμαρισμένη Ξάνθη. Μονόδρομος σαφώς σήμερα η νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Την δύναμη της έδρας του εκμεταλλεύεται τελευταία ο Πανσερραϊκός και κάπως έτσι επιβλήθηκε δίκαια του Ηρακλή με 2-0. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει δυνατότητες, αλλά καλείται να το δείξει και μακριά από το γήπεδο της αν θέλει να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία, που είναι και ο στόχος των «λιονταριών». 

Εκτίμηση: Φαβορί η Βέροια και με το υλικό που έχει λογικά θα επιστρέψει στα τρίποντα. Χαμηλός ο άσος, αλλά μπορεί να περάσει το Over 2.5, που πληρώνει 1.80.

Οι επιλογές μου

Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Β' 2-3 Goals (1.95) / Stoiximan
Παναθηναϊκός Β' - Χανιά Goal/Goal (1.90) / Bet365
Βέροια - Πανσερραϊκός Over 2.5 (1.80) / Novibet