03/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Στροφή στα γκολ

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή ημέρα με 2/2 pre game και 11/13 στο live παιχνίδι μας. Στόχος και σήμερα θα αποτελέσει το θετικό πρόσημο. Θα επικεντρωθούμε και πάλι σε δύο αναμετρήσεις από την αγωνιστική δράση σε Κόπα Ντελ Ρεϊ και Copa Africa. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας αναλυτικά.

Ξεκίνημα από την προημιτελική φάση του Κόπα Ντελ Ρέϊ, εκεί όπου στο Σαν Σεμπαστιάν κοντράρεται η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Μπέτις, στις 21:00. Να θυμήσουμε ότι το παιχνίδι είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Άρχισε να βγάζει αντίδραση το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Σοσιεδάδ που παραμένει αήττητη για πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Μπέτις φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Έχει ένα ποιοτικό σύνολο που μπορεί να «χτυπήσει» τετράδα στο πρωτάθλημα αλλά και να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας. Στο σημερινό ματς περιμένω από τις δύο ομάδες να παίξουν επιθετικά με στόχο το «χρυσό» εισιτήριο. Αμφότερες «ξεχύνονται» στην αντεπίθεση, υπάρχουν πολλές ποιοτικές επιλογές και στα δύο «στρατόπεδα». Από πλευράς γηπεδούχων, Γιανουζάι-Ισάκ-Ογιαρθάμπαλ αναμένεται να αλλάζουν συνεχώς θέσεις στην επίθεση με στόχο να «τρυπώσουν» στην αντίπαλη άμυνα. Όσο για τους φιλοξενούμενους, θα βασιστούν στις «εμπνεύσεις» του Φεκίρ αλλά και το «δολοφονικό ένστικτο» του φοβερού Μπόρχα Ιγκλέσιας στην κορυφή που γνωρίζει πως να κρατάει μπάλα αλλά και να μοιράζει στα άκρα ανοίγοντας χώρους. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το GG σε απόδοση 1.80.

Την ίδια ώρα στο Γιαουντέ κοντράρονται το Καμερούν με την Αίγυπτο για την ημιτελική φάση του Copa Africa. Και εδώ έχουμε μονό ματς όπου άμα οι δύο ομάδες αναδειχθούν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί και πέναλτι. Στα της σημερινής αναμέτρησης το Καμερούν έχει μπει δυνατά από το πρώτο ματς του ομίλου με στόχο να βρεθεί στον τελικό. Στην προηγούμενη χρονικά αναμέτρηση νίκησε εύκολα την Γκάμπια με 2-0 παίζοντας και πάλι φουλ επιθετικά. Όσο για την Αίγυπτο, έκανε μία μίνι έκπληξη κάνοντας την ανατροπή, απέναντι στο ποιοτικότατο Μαρόκο με 2-1. Αναμένω και σε αυτό το ματς γκολ από τις δύο ομάδες. Έχει δεχθεί τέρμα στα 4/5 τελευταία ματς το Καμερούν που δεν δίνει πάντα την ανάλογη προσοχή στα μετόπισθεν. Η Αίγυπτος βγάζει ένταση ενώ μην ξεχνάμε πως στα πλάγια έχει ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, τον Σαλάχ. Αδικαιολόγητα ψηλά οι αποδόσεις στο GG, θα επιλεχθεί στο 2.45.

Οι προτάσεις μου:

21:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις: GG (1.80) / Stoiximan - 12 units
21:00 Καμερούν - Αίγυπτος: GG (2.45) / Stoiximan - 7 units

Αυτά για σήμερα. Τα λέμε και σε Twitter & Telegram για όλη τη ροή του live betting. Καλό υπόλοιπο ημέρας και καλή επιτυχία σε όλους.