05/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Στόχος το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό!

Σημαντικότατα ματς την σημερινή μέρα σε Conference & Europa League και φυσικά η Stoiximan προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά!

Η Άιντραχτ και Λειψία το προβάδισμα

Στο Europa League, προβάδισμα ενός γκολ ενόψει επαναληπτικού έχουν η Άιντραχτ έναντι της Γούεστ Χαμ και η Λειψία έναντι της Ρέιντζερς. Φυσικά, η Stoiximan προσφέρει την αγορά νικητή με 0% γκανιότα. Ο άσος της Άιντραχτ βρίσκεται σε απόδοση 2.70, το Χ σε απόδοση 3.66 ενώ το γεγονός να νικήσει η Γουέστ Χαμ «πληρώνει» στο 2.80. Σε ότι αφορά τις ενισχυμένες αποδόσεις, το Over 1.5 γκολ και στα δύο ημίχρονο δίνεται σε απόδοση 6.30 από το αρχικό 4.90 ενώ στο Bet builder, το γεγονός να έχουμε στην αναμέτρηση Over 9.5 κόρνερ & Over 4.5 κάρτες & GG προσφέρεται σε απόδοση 5.50.
Στα του ματς Ρέιντζερς - Λειψία, η νίκη της Ρέιντζερς με μηδενική γκανιότα προσφέρεται σε απόδοση 3.55, το Χ επίσης στην ίδια απόδοση και το διπλό των Γερμανών στο 2.05 ενώ στις ενισχυμένες, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο δίνεται από το αρχικό 2.95 στο 3.20, πάντοτε στη Stoiximan.

Ανοιχτοί λογαριασμοί

Στα του Conference League, υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί και στα δύο ματς. Αρχικά, η Ρόμα φιλοξενεί την Λέστερ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 στο πρώτο ματς της Αγγλίας. Η Stoiximan δίνει ως φαβορί την Ρόμα με τον άσο να βρίσκεται σε απόδοση 2.21. Σε ότι αφορά τις ενισχυμένες αποδόσεις, το γεγονός να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Βάρντι ή ο Έιμπραχαμ δίνεται σε απόδοση 4.30 από το αρχικό 3.20.
Σε ότι αφορά το άλλο ματς της διοργάνωσης, η Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει την Φέγενορντ. Φαβορί και σε αυτό το ματς οι γηπεδούχοι με τον άσο να δίνεται σε απόδοση 2.22, πάντοτε με μηδενική γκανιότα. Το γεγονός το ματς να κριθεί στα πέναλτι προσφέρεται σε απόδοση 9.75 από το αρχικό 7.20.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!