02/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Στόχευση σε δύο σημεία

Καλημέρα σε όλους. Κάναμε το 1/2 στη χθεσινή μας στήλη αποφέροντας μας ένα ελάχιστο κέρδος. Καινούργια προσπάθεια σήμερα με δύο σημεία από την αγαπημένη μας Premier League. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Ξεκίνημα από το Λίβερπουλ - Γουότφορντ στις 14:30. Σαφώς και απόλυτο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο πέρα από την ομάδα του Κλοπ. Η Λίβερπουλ διεκδικεί για ακόμα μία χρονιά το πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα θα επιδιώξει να παίξει ανοιχτά και να σκοράρει γρήγορα τα γκολ που θα της δώσουν την νίκη. Δεν θα θελήσει να χαραμίσει πολλές δυνάμεις καθώς μεσοβδόμαδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Champions League. Με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Γερμανός κόουτς με τους φορμαρισμένους Σαλάχ και Ζότα να βρίσκονται στα άκρα και τον άκρως επικίνδυνο Φιρμίνιο στην επίθεση, σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Από την άλλη πλευρά, η Γουότφορντ πρέπει πάση θυσία να πάρει αποτέλεσμα  ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Θα παίξει στην αντεπίθεση με τους γρήγορους Ντένις και Ερνάντεζ ενώ ο Κινγκ θα επιδιώξει να «τρυπώσει» στα αντίπαλα καρέ ως ψευτοεννιάρι. Αναμένεται να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες στο σημερινό ματς, τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 2.15.

Συνέχεια με το Λιντς - Σαουθάμπτον στις 17:00. Κάτι δείχνει να αλλάζει στην Λιντς με τον Μαρτς στον πάγκο. Η ομάδα κυνηγάει όλα τα ματς μέχρι τέλους και αυτό φάνηκε στην τελευταία της αναμέτρηση όπου και έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος νικώντας με 3-2 την Γουλβς. Όσο για την Σαουθάμπτον, βρίσκεται σε «καθίζηση» καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχθεί συνολικά 12 γκολ. Το μομέντουμ και το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους. Ο Αμερικανός κόουτς είχε τον χρόνο στην διακοπή για να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του, η Λιντς αναμένεται να παρουσιαστεί για ακόμα μία φορά άκρως ανταγωνιστική. Τα «παγώνια» θα «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν όλη τη χρονιά. Τζέιμς και Χάρισον είναι δύο ποιοτικότατοι και ταχύτατοι παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα από τα άκρα ενώ ο Ροντρίγκο έχει φοβερό αριστερό πόδι που το δοκιμάζει από μακρινές αποστάσεις. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν οι Σαλίσου-Μπέντναρεκ από πλευράς φιλοξενούμενων ενώ οι Λιβραμέντο και Γουόρντ-Πράουζ φαίνεται να έχουν χάσει την «σπιρτάδα» που είχαν στην αρχή της σεζόν. Επιλογή από το σημερινό ματς θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 2.40.

Οι επιλογές μου:

14:30 Λίβερπουλ - Γουότφορντ: GG (2.15) / Stoiximan - 7 units
17:00 Λιντς - Σαουθάμπτον: 1 (2.40) / Stoiximan - 5 units