22/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Στήριξη σε Παναθηναϊκό, Άστον Βίλα στο 2.57

Καλημέρα σε όλους. Κάναμε το 2/2 στη χθεσινή μας στήλη, όλη η εβδομάδα στις pre-game επιλογές μας κύλησε με κέρδος. Σήμερα έχουμε να διαχειριστούμε ένα γεμάτο κουπόνι που είναι γεμάτο από επιλογές. Ξεχώρισα τρία δυνατά σημεία.

Ξεκίνημα στις 14:30 με το Έβερτον - Άστον Βίλα. Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Έβερτον κάτι που έφερε και την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ. Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρότι έχουν ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, η Άστον Βίλα με την προσθήκη του Κουτίνιο αποκτά άλλη δυναμική σαν ομάδα. Ο Βραζιλιάνος έδειξε να ταιριάζει «γάντι» στο σύνολο του Τζέραρντ με τον Άγγλο τεχνικό να γνωρίζει πως να διαχειριστεί τον δανεικό από την Μπαρτσελόνα καθώς έχουν συνυπάρξει συμπαίκτες παλαιότερα στην Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά κενά στα μετόπισθεν που είναι αδύνατο να διορθώθηκαν μόλις σε μία βδομάδα, με τον Ντάνκαν στον πάγκο. Θα «τρέξουν» στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι με τους Γουότκινς και Ινγκς να αποτελούν ένα φοβερά ποιοτικό επιθετικό δίδυμο. Επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.57.

Συνέχει και πάλι με Αγγλία και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ στις 17:00. Σε αυτό τον αγώνα περιμένω αρκετά γκολ από τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Ράγκνιγκ παίζε φουλ επιθετικά με τους Ρονάλτο και Φερνάντες να αποτελούν σημεία αναφοράς, δίχως όμως να δίνει την απαραίτητη προσοχή στην άμυνα. Ο Ντε Χέα δεν μπορεί να την σώζει πάντα ενώ το δίδυμο Μαγκουάιρ-Βαράν δεν εμπνέει σε καμία των περιπτώσεων εμπιστοσύνη. Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Χαμ θα αρκεστεί σε Run n Gun παιχνίδι, θα ψάξει την αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Λιντς. Ξέρει να «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες ο Αντόνιο που θα έχει ως βοήθεια στα άκρα τους ταχύτατους Μπόοουεν και Βλάσιτς. Τον πρώτο λόγο από τον αγώνα έχει το GG & Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με το ματς στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και Παναθηναϊκό, στις 19:00. Παρότι ξεκίνησε δυναμικά στο φετινό πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι φαίνεται να μην τους έχουν μείνει δυνάμεις. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σίγουρα θα ψάξει το διπλό απέναντι σε ένα αδύναμο σύνολο. Θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων η ομάδα του Γιοβάνοβιτς με τους Παλάσιος-Καρλίτος-Αιτόρ να αποτελούν κίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα. Πρέπει να πάρει το τρίποντο το «τριφύλλι» αν θέλει βέβαια να συνεχίσει να διατηρεί ελπίδες έστω για την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το διπλό πληρώνει 1.94 και θα μπει στο πινακάκι μας.

Οι επιλογές μου:

14:30 Έβερτον - Άστον Βίλα: 2 (2.57) / Stoiximan - 7 units
17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ: GG & Over 2.5 (1.85) / Stoiximan - 10 units
19:00 Ιωνικός - Παναθηναϊκός: 2 (1.94) / Stoiximan - 10 units

Αυτά για σήμερα σε ότι αφορά τις pre-game επιλογές μας. Μπορείτε να με βρείτε τόσο στο Twitter όσο και στο Telegram Channel για live betting. Καλή επιτυχία και καλές επιλογές σε όλους μας.