18/04/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Στοίχημα τένις - έναρξη χωμάτινης σεζόν

Προγνωστικά στοιχήματος στο τένις, ώρα μηδέν. Η χωμάτινη περίοδος ξεκινά, έπειτα από ένα περίεργο τουρνουά στο Monte-Carlo, και γιατί δίνεται ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός (;), διότι τα μεγάλα ονόματα έλειπαν, ταμπλό γυναικών δεν υπήρχε (ως είθισται άλλωστε), κάτι που σημαίνει πως το στοίχημα στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελούσε flipcoin σε πολλές αναμετρήσεις.

Ο Νόλε εκτός από τον πρώτο γύρο, ο Μεντβέντεφ εκτός τουρνουά, το ίδιο και ο βασιλιάς του χώματος, Ράφα Ναδάλ, συν ορισμένες ακόμα απουσίες πολύ δυνατών, παραδοσιακών χωματάδων (βλέπε Γκαρίν). 

Μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου το tour, προϊόντος του χρόνου σταθεροποιείται. Η αρχή θα γίνει -οριακά- από τη Βαρκελώνη, σ' ένα τουρνουά που ξεκινά σήμερα (18/4) το βασικό ταμπλό με πολλές αναμετρήσεις, με τα χαμηλά ranking να μπαίνουν στην εξίσωση. Στο συγκεκριμένο, εδώ στο bet-planet.gr ενδεχομένως να υπάρξει ροή τενιστικών σημείων, εφόσον φυσικά προκύψει κάτι πολύ αξιόλογο. 

Μια... γεύση από την αρένα στην Ισπανία!

https://www.youtube.com/watch?v=lXsRwILngss

Τώρα, μπαίνοντας στον μήνα Μάιο, η δράση ανεβαίνει καθώς ξεκινούν οι διοργανώσεις και με άντρες (ATP) και με γυναίκες (WTA). Εκεί, θα εστιάσουμε και συνάμα θα προσαρμόσουμε περισσότερο τα bets μας, διότι διακρίνονται συνήθως αρκετά λάθη στα σεταρίσματα αποδόσεων, ιδίως στις πρώτες μέρες -έως τους 16- στο εκάστοτε τουρνουά. Αρχής γεννομένης από τη Μαδρίτη, ένα event, το οποίο έχει πραγματοποιήσει βήματα-μπροστά τα τελευταία χρόνια, στην υπέροχη «Caja Magica». Unisex tournament, όπως συνηθίζει να τονίζει η τενιστική κοινότητα. Σίγουρα, όλα τα παραπάνω θα μας βοηθήσουν στο έπακρο στα προγνωστικά στοιχήματος τένις

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα με τα πιο σημαντικά τουρνουά στο χώμα 

 

BARCELONA OPEN (18/4 - 24/4) CLAY COURTS
MUTUA MADRID OPEN (1/5 - 8/5) CLAY COURTS
IBI INT' PNB ROME (8/5 - 15/5) CLAY COURTS
ROLAND GARROS (22/5 - 5/6) CLAY COURTS