01/07/2022 Blog Γράφει ο The Answer

Στοίχημα στην ομάδα του Ντουράντ! Φαβορί είναι οι...

Ο Κέβιν Ντουράντ άναψε φωτιές στο ΝΒΑ και η Novibet αμέσως έβγαλε αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του KD! Οι Νετς παραμένουν στο παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα φαβορί είναι άλλη, όπως θα δείτε και στις αποδόσεις.

Οι Νετς απέκτησαν τους Χάρντεν, Ντουράντ και Ίρβινγκ με στόχο το πρωτάθλημα, ωστόσο απέτυχαν δύο σερί χρονιές. Από πέρυσι κιόλας πέρασαν σε ένα rebuild, ήδη έδωσαν τον Χάρντεν στους Σίξερς για τον Μπεν Σίμονς, ενώ ακούστηκε έντονα πως θα αποχωρήσει και ο Ίρβινγκ. Παρόλα αυτά, ο Ίρβινγκ έμεινε και θεωρητικά άπαντες στο Μπρούκλιν ησύχασαν. Ο Κέβιν Ντουράντ, όμως, ζήτησε ανταλλαγή και έβαλε φωτιά στο ΝΒΑ!

Η Novibet έδρασε άμεσα, έβγαλε αποδόσεις για την ομάδα του KD και παρά το γεγονός ότι είναι πιθανό τελικά οι Νετς να τον πείσουν να συνεχίσει στο Μπρούκλιν, πλέον το φαβορί -όπως θα δείτε- είναι οι Σανς, ενώ έντονα στο παιχνίδι βρίσκονται και οι Χιτ. Βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο, καθώς με τον Ντουράντ στην αγορά, είναι πιθανό να αλλάξουν πολλές ομάδες των προγραμματισμό τους και να τον διεκδικήσουν.

Για παράδειγμα, στο 9.00 πληρώνει να πάει στους Λέικερς! Λέτε να τον δούμε στο πλευρό του ΛεΜπρον;

Δείτε ορισμένες από τις τις αποδόσεις της Novibet

Σανς 3.00
Χιτ 5.00
Νετς 6.00
76ers 7.00
Λέικερς 9.00
Γκρίζλις 11.00
Νικς 15.00
Χοκς 15.00
Πέλικανς 15.00

Όλες τις αποδόσεις θα τις βρείτε στη Novibet!