29/06/2022 Blog Γράφει ο The Answer

Στοίχημα γα την ομάδα του Νικ Καλάθη: Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Ο Νικ Καλάθης ήταν από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης με τους Καταλανούς. Γενικότερα, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απέτυχε τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό αποφάσισε να κάνει... στροφή και να αφήσει τον διεθνή γκαρντ να πάει σε άλλη ομάδα -παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023- ενώ η ίδια βρήκε στο πρόσωπο του Τόμας Σατοράνσκι τον νέο της point guard. Σε ποια ομάδα, λοιπόν, θα καταλήξει ο Νικ Καλάθης;

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**

Η Novibet κάθε καλοκαίρι ανοίγει αγορές για τις μεταγραφές των ονομάτων που είναι hot και φέτος ο Νικ Καλάθης είναι ένα από αυτά. Πρώτο φαβορί για τον έμπειρο γκαρντ είναι ο Παναθηναϊκός όπως θα δείτε στη συνέχεια, ωστόσο από εκεί και πέρα δυνατά παίζουν ακόμα η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Ακόμα, πιθανότητες φαίνεται να έχει και η Μονακό που έχει αρκετά... χρήματα, ενώ υπάρχει και ένα μακρινό σενάριο επιστροφής στο NBA.

Οι αποδόσεις της Novibet για την επόμενη ομάδα του Νικ Καλάθη

Παναθηναϊκός - 1.55
Παρτιζάν - 3.50
Φενέρμπαχτσε - 4.50
Μονακό - 5.00
Ολυμπιακός - 10.00
Βίρτους Μπολόνια - 12.00
Μακάμπι Τελ Αβίβ - 15.00
Αρμάνι Μιλάνο - 21.00
Ομάδα ΝΒΑ - 101.00

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.