08/12/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Σπέρνει τον τρόμο

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μία μέρα στο Champions League, άλλη μία μέρα που θα πρέπει να στοχεύουμε στο μέγιστο κέρδος. Δεν ήτνα ιδανική η σημερινή μέρα, ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα σήμερα. Δύο σημεία και πάλι στο προσκήνιο, κυριαρχεί το κίνητρο.

Ξεκίνημα λοιπόν από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Ζενίτ - Τσέλσι στις 19:45. Η Ζενίτ είναι οριστικά τρίτη ενώ η Τσέλσι, με νίκη κλειδώνει την πρωτιά στον όμιλο. Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το απόλυτο φαβορί. Αναμένεται να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να ψάξουν μία πειστική εμφάνιση μετά τα τελευταία «στραβοπατήματα» στο πρωτάθλημα. Must να σκοράρει ο Λουκάκου έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει, θα τον βοηθήσουν στο δημιουργικό κομμάτι οι ποιοτικότατου Ζίγιες και Μάουντ. Τίποτα το ιδιαίτερο στα μετόπισθεν η Ζενίτ, τρώει γκολ «με το τσουβάλι» ακόμα και απέναντι σε σύνολα χαμηλότερης δυναμικής. Θα πάρουν όλη την πλευρά οι Τζέιμς και Αλόνσο που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν υπεραριθμία στην επίθεση για τους Άγγλους, μου αρέσει και θα επιλέξω το διπλό & over 1.5 σε απόδοση 1.82.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια με το Αταλάντα - Βιγιαρεάλ στις 22:00. Σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι που μετά και τη νίκη απέναντι στη Νάπολι (3-2) δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα για να χτυπήσουν μέχρι και πρωτάθλημα στην Ιταλία. Από την άλλη πλευρά, η Βιγιαρεάλ δεν με πείθει την φετινή χρονιά. Δείχνει να «χωλαίνει» στην επίθεση ενώ δεν βγάζει σταθερότητα ούτε στο αμυντικό κομμάτι, δεχόμενη γκολ στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, οι Ιταλοί με νίκη «κλειδώνουν» την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Champions League. Ο Γκασπερίνι είναι πανέξυπνος προπονητής και ξέρει να προσαρμόζεται άριστα απέναντι σε κάθε περίσταση. Σε αυτό το ματς θα παίξει με ψηλά τις γραμμές, φουλ επιθετικά για να πάρει γρήγορα το προβάδισμα. 3-4-2-1 με φουνταριστό τον Ζαπάτα και πίσω του τους Μαλινόφσκι και Πάσαλιτς. Δεν διαθέτει τα κατάλληλα «εργαλεία» για να αμυνθεί η Βιγιαρεάλ, θα προτιμήσω τον άσο σε απόδοση 1.78.

Οι προτάσεις μου:

19:45 Ζενίτ - Τσέλσι: 2 & Over 1.5 (1.82) / Stoiximan - 12 units
22:00 Αταλάντα - Βιγιαρεάλ: 1 (1.78) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-