21/05/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Spanish Grand Prix (21/5): Όλα τα φώτα στον Μονεγάσκο

Επιστροφή στη δράση με οικοδέσποινα αυτή τη φορά την Ισπανία, όπου οι ομάδες θα εφαρμόσουν τις αναβαθμίσεις του μονοθέσιων στο καταλληλότερο ίσως σιρκουί για δοκιμές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι η Ισπανική πίστα, περιλαμβάνει κάθε ιδιαιτερότητα που χρειάζεται,  με μεγάλου μήκους ευθείες, αργές και γρήγορες στροφές, ιδανικό για να τεστάρει ο κάθε οδηγός την δυναμικότητα του μονοθέσιου του. Στα ελεύθερα δοκιμαστικά εχθές, ο Charles Leclerc κυριάρχησε για τις 2 φορές αφήνοντας δεύτερο τον ομόσταυλό του, Carlos Sainz. Ευχάριστα νέα από την πρώην πρωταθλήτρια Mercedes, η οποία φαίνεται να έχει πάρει τον σωστό δρόμο για την επιστροφή της στις υψηλές θέσεις. Στοιχηματικά η σημερινή μέρα δεν είναι ιδιαίτερα γεμάτη, ωστόσο θα ασχοληθούμε με early σημεία για τον αυριανό αγώνα, καθώς και κλασικά ποντάρισμα στον χρόνο.

Season 4 Episode 6

Διαφορά νίκης Προκριματικών: Εύκολα ο Charles

Ξεκάθαρο φαβορί για τα σημερινά προκριματικά, είναι ο Μονεγάσκος ο οποίος απέδειξε πως αυτός και το μονοθέσιο του, σε συνθήκες χαμηλού καυσίμου έχουν το πλεονέκτημα που χρειάζεται για τη νίκη. Ωστόσο το 1.80 δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό δεδομένων των συνθηκών. Υπάρχει όμως αξία στην διαφορά νίκης από τον πρώτο, η οποία εικάζω πως θα είναι μεταξύ 0,1 και 0,25 δευτερόλεπτα. Ο λόγος είναι διότι ο Leclerc, έχει την δύναμη του μονοθεσίου ώστε σε συνθήκες προκριματικών να εξασφαλίσει μια εύκολη νίκη. Στο 2.75 στην Bet365.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Νικητής αγώνα: Η ώρα του Μονεγάσκου

Στα δοκιμαστικά εχθές, η Red Bull φάνηκε να έχει ένα πλεονέκτημα σε συνθήκες αγώνα. Τα περιθώρια για τον Charles όμως στενεύουν, καθώς ναι μεν έκανε ένα καλό ξεκίνημα και εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα του Ολλανδού, ωστόσο αν θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει, αν εκμεταλλευτεί από την αρχή, την pole position που περιμένω να πάρει. Το 2.50 για την νίκη του, έχει λογική και σε κάθε περίπτωση αξίζει να πονταριστεί.

Τέλος, ένα funbet στο 6.00 που θέλει το Leclerc να σημειώνει hat-trick είναι απαραίτητο. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μπορεί να διεκδικήσει καθένα από τους τίτλους Νικητή αγώνα/προκριματικών και ταχύτερου γύρου. Την τιμή την βρίσκω υπερβολική και την εντοπίζουμε στα ενισχυμένα της πράσινης.

Αυτά για σήμερα. Κανονικά ανάλυση αύριο με βίντεο και σχόλια.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

(τα σημεία μου)

Διαφορά νίκης προκριματικών: μεταξύ 0,1 και 0,25 (2,75)/15 units/Bet365

Νικητής Αγώνα: Charles Leclerc (2.50)/20 units/Bet365

Νικητής αγώνα, ταχύτερος προκριματικών και ταχύτερος γύρος : Charles Leclerc (6.00)/10 units/Bet365