Spanish Grand Prix 22/05/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Spanish Grand Prix: Συντηρητικά στην Ισπανία  

Η έλλειψη δύναμης του μονοθεσίου του Max Verstappen ήταν αρκετή ώστε χθες ο Charles Leclerc να κερδίσει την pole position και να θέσει τις βάσεις για το early σημείο στο 6.00, το οποίο τον θέλει να σημειώνει το Hat trick. Στο υπόλοιπο grid τώρα, εξαιρετική η εμφάνιση του Russell ο οποίος σήμερα εκκινά από την δεύτερη σειρά στην τέταρτη θέση, τη στιγμή που ομόσταυλός του Lewis Hamilton, εκείνα 6ος.  που ξεκινάνε από την 8η και 10η θέση την στιγμή που τα πορτοκαλί μονοθέσια, βρίσκονται ανάμεσά τους στην 9η και 11η, με τον Ricciardo μπροστά.

Στοιχηματικά τώρα το ισπανικό Grand Prix είναι αρκετά διαβασμένο οπότε  κρατώντας τις μονάδες μας για μελλοντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν.

 

Season 4 Episode 6

 

 Από τα early σημεία μας κρατάμε ως νικητή 7 τον Μονεγάσκο ο οποίος με μια καλή εκκίνηση, μπορεί να διατηρήσει την πρώτη θέση που κέρδισε χθες σε απόδοση 2.50 κάτι που μπορεί να πονταριστεί εκ νέου και σήμερα στην ίδια απόδοση.

 

Διαφορά νίκης: Ούτε πολύ, ούτε λίγο

Όποιος κι αν καταφέρει τελικά να κερδίσει τον αγώνα πιστεύω πως θα βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο. Ο λόγος είναι ότι το ισπανικό σιρκουί είναι τέτοιο που δεν θα επιτρέψει με τα δεδομένα που έχουμε τώρα σε κάποιον πιλότο να ξεφύγει πολύ. Μια απόσταση ασφαλείας θα είναι αυτό που θα κυνηγήσουν να διατηρήσουν οι πρώτοι πιλότοι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα μετά φετινά ευάλωτα ελαστικά. Η διαφορά νίκης μεταξύ 5 με 10 δευτερολέπτων στο 3.30, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε.

 

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Πολύ καλά διαβασμένη η Βαρκελώνη

Σε ένα σιρκουί που οι πιλότοι επισκέπτονται συχνά για δοκιμές και εξάσκηση, θα ήταν λάθος να θεωρήσουμε πως θα δούμε αρκετά DNF. Η πίστα στη Βαρκελώνη πέρα από ασφαλής, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως ή πιο οικεία προς τους πιλότους, γεγονός που μας οδηγεί στο Over. f παρά το γεγονός πως συχνά αποφεύγουμε τις μέτριες 1.95 της Stoiximan, θα χαρακτηριζόταν εύκολα ως το σημείο της ημέρας για το Spanish Grand Prix για το πρωτάθλημα της Formula 1.

 

Λιτά και απέριττα σήμερα με 3 + 1 σημεία, πάντα με στόχο το κέρδος θα απολαύσουμε το Spanish Grand Prix στο οποίο περιμένουμε να δούμε τις αλλαγές στα μονοθέσια που περιμένω να ταράξουνε τον βαθμολογικό πίνακα.

 

Για ανάλυση και σχολιασμό του αγώνα, επισκεφτείτε την σελίδα μας στο YouTube  όπου κάθε βδομάδα αναλύουμε στοιχηματικά τα Grand Prix και όχι μόνο.

 

Click στον εδώ για το Spanish Grand Prix στο YouTube.

 

(τα σημεία μου)

Νικητής αγώνα: Charles Leclerc (2.50)/25 units/Stoiximan

Διαφορά νίκης: 5-10 δευτ. (3.30)/15 units/Stoiximan

Αριθμός οδηγών με κατάταξη: over 17,5 (1.95)/30 units/Stoiximan

(early Νικητής αγώνα, ταχύτερος προκριματικών και ταχύτερος γύρος : Charles Leclerc (6.00)/10 units/Bet365