10/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Σκοράρουν τα αουτσάιντερ στην Αγγλία

Καλημέρα σε όλους. Γεματο από επιλογές το σημερινό κουπόνι, στόχος το μέγιστο κέρδος. Τρία σημεία βρίσκονται στο προσκήνιο σε value αποδόσεις.

Στις 14:30 θα διεξαχθεί το Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς. Ναι, η Σίτι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ναι, ο Γκουανρτιόλα καταφέρνει πάντα να παίρνει το 100% από τους παίκτες του ωστόσο το GG σε απόδοση 2.50 δεν είναι λογικό και σαφώς υπάρχει αξία. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί γκολ και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους ενώ και αυτή τη φορά θα παίξουν απέναντι σε μία ομάδα που αρέσκεται να «χτυπάει» στην αντεπίθεση. Ο Τραορέ είναι ένας γρήγορος παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα ενώ Χιμένεζ και Χανγκ ξέρουν να τρυπώνουν σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Θεωρώ δεδομένο πως οι «πολίτες» θα βρουν έστω ένα γκολ στην αναμέτρηση, άλλωστε θα παίξουν πάλι με ψηλά τις γραμμές, φουλ επιθετικά.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια με την επιστροφή του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ», αυτή τη φορά ως προπονητής. Η Λίβερπουλ ακόμα και με τα δεύτερα σε μεσάια και αμυντική γραμμή κατάφερε σε ένα αδιάφορο ματς για αυτήν να κάνει την ανατροπή, στην έδρα της Μίλαν και να πάρει τη νίκη με 2-1. Από την άλλη πλευρά, τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς μετράει η Άστον Βίλα με πιο πρόσφατη επικράτηση αυτή απέναντι στην Λέστερ με 2-1. Αναμένω να δω ένα παιχίδι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Αμφότερες παίζουν δίνωντας βαρύτητα κυρίως στην επίθεση, έχουν άλλωστε το ρόστερ για να πετύχουν γκολ. Σε δαιμονιώδη κατάσταση ο Σαλάχ που σκοράρει ανελλιπώς, σημαντική και η συνεισφορά του Μανέ. Όσο για τους «χωριάτες», είναι δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι ενώ και το 4-3-3 ευνοεί τους Γουότκινς και Μπουεντία, δύο εξαιρετικούς παίκτες με αρκετές δυνατότητες. Σε πρώτο πλάνο το GG σε απόδοση 1.88.

Τέλος θα ασχοληθούμε με την δύσκολη έξοδο της ΑΕΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολη. Η ομάδα του Ράσταβατς έγινε απειλητική ελάχιστες φορές στην έδρα του Άρη με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα με 1-0. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ σκόραρε τρία γκολ όμως μέτρησε μόνο το ένα παίρνοντας σημαντικό τρίποντο, στο ντέρμπι της Αθήνας, απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0). Ο Γιαννίκης συνεχίζει να παίζει για την ουσία και όχι για τον εντυπωσιασμό. Παρότι οι απουσίες των Στάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία θεωρούνται σημαντικές, η «ένωση» έχει και πάλι τις ποιοτικές λύσεις για να κυριαρχήσει στον αγώνα. Τσούμπερ και Άμραμπατ είναι πανέξυπνοι παίκτες που μπορούν από το πουθενά να βγάλουν φάση ενώ ο Μάνταλος έχει φανταστικά στημένα τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν κυρίως οι Βράνιες-Μήτογλου. Τίποτα το ιδιαίτερο αμυντικά οι γηπεδούχοι, επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση διπλασιασμού.

(Οι προτάσεις μου):

14:30 Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς: GG (2.50) / Stoiximan - 10 units
17:00 Λίβερπουλ - Άστον Βίλα: GG (1.88) / Stoiximan - 15 units
19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: 2 (2.00) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-