11/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Σκορ και θέαμα στο Nations League

Προγνωστικά Nations League (11/06/2022) | Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση

Καλημέρα σε όλους. Για ακόμα μία ημέρα υπάρχει αγωνιστική δράση στο Nations League με τις εθνικές να βρίσκουν τα πατήματα τους. Δύο σημεία προέκυψαν από το σημερινό πρόγρμαμα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το Αγγλία - Ιταλία στις 21:45. Η Αγγλία παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα στο τελευταίο της ματς καταφέρνοντας να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας, στο Μόναχο, κόντρα στη Γερμανία με 1-1. Ο Κέιν ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ στο μεγαλύτερο μέρος περίμενε από τον αντίπαλο να εκφράσει επίθεση για να «φύγει» στην αντεπίθεση.
Από την άλλη πλευρά, Η Ιταλία πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση έπειτα από καιρό παίρνοντας τους τρεις πόντους, κόντρα στην Ουγγαρία με 2-1. Έπαιξε επιθετικά από το πρώτο λεπτό, είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα ωστόσο δεν το κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο.
 Στη σημερινή αναμέτρηση περιμένω να δω γκολ από τις δύο ομάδες. Στο άδειο Μολινό, οι γηπεδούχοι αναμένεται να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Κέιν αποτελεί έναν φορ «κίλερ» στην κορυφή όπου θα επιδιώξει να «χτυπήσει» στις αδυναμίες του αντιπάλου. Επίσης, στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει και ο Φόντεν, ένας ανερχόμενος δημιουργικός μέσος που προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με την Μάντσεστερ Σίτι. Όσο για την Ιταλία, θα επιδιώξει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Είναι ένα σύνολο που περνάει rebuild, διαθέτει νιάτα και πάθος για διάκριση. Επιπρόσθετα, το δίδυμο των γηπεδούχων στα στόπερ (Στόουνς-Μαγκουάιρ) δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και εκεί είναι που θα «χτυπήσουν» οι Σκαμάκα-Ρασπαντόρι. Τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Συνέχεια την ίδια ώρα με το Ουαλία - Βέλγιο. Η Ουαλία είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην διοργάνωση ωστόσο «αυτοκτόνησε» στο τελευταίο λεπτό δεχόμενη την ήττα με 2-1, από την Ολλανδία, στο Κάρντιφ. Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα του Πέιτζ, κολλημένη στον πάτο του ομίλου δίχως ακόμα να έχει δώσει την ανάλογη προσοχή στην διοργάνωση.
Όσο για το Βέλγιο, έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική νικώντας με το εμφατικό 6-1 την Πολωνία. Άκρως ανταγωνιστική στο δεύτερο μέρος, έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.
 Στο αποψινό ματς αναμένω από τους γηπεδούχους να παλέψουν για το τρίποντο. Είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν, θα πάρουν μέτρα στο γήπεδο αλλά και πρωτοβουλίες. Σε αυτό το γεγονός θα επιδιώξουν να «χτυπήσουν» οι φιλοξενούμενοι. Ο Τροσάρντ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα πάρει πρωτοβουλίες από τα άκρα ενώ ο Ντε Μπρούινε πάντα παραμένει ένας διαρκής κίνδυνος για κάθε αντίπαλο. Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει στα μετόπισθεν έχοντας δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Υπάρχουν ποιοτικές λύσεις και στα δύο «στρατόπεδα» για να δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ, οι παίκτες είναι κουρασμένοι και αυτό θα φανεί στα τρεξίματα ή στο πόσο θα «σκυλιάσουν» για να μαρκάρουν. Pick από την αναμέτρηση, και εδώ θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Στοίχημα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί στο bet-planet.gr!

Οι επιλογές μου:

Αγγλία - Ιταλία: Over 2.5 (2.20) / Stoiximan - 5 units
Ουαλία - Βέλγιο: Over 2.5 (1.93) / Stoiximan - 7 units

Cash out τώρα και στα free bet!