01/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Σκορ και θέαμα

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση λοιπόν, επιστροφή και στις στήλες με δύο σημεία από το αποψινό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας για σήμερα.

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το ματς της Ουνιόν Βερολίνου απέναντι στην Κολωνία (21:30). Μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά ματς μετράει η Ουνιόν Βερολίνου που χρειαζόταν αυτή την διακοπή περισσότερο από ποτέ. Φέτος γενικότερα οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μία καλή συνολικά εικόνα καθώς βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα σχετικά μικρό ρόστερ. Από την άλλη πλευρά, η Κολωνία παρουσιάζει επίσης ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Παρά τα προβλήματα που είχε, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην έδρα της Ντόρτμουντ (1-1) ενώ πριν από αυτό το ματς είχε κάνει την έκπληξη νικώντας με 1-0 στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι αν και μετράνε επιστροφές έχουν να διαχειριστούν την απουσία των βασικών Λούτε (τερματοφύλακας) και Γκέσελμαν (αμυντικός). Θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να απειλήσουν όπως συνηθίζουν να κάνουν όλη τη χρονιά, μέσω στημένων φάσεων ή στο ανοιχτό παιχνίδι. Όσο για τους φιλοξενούμενους, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο βασιζόμενοι κυρίως στους ταχύτατους Μοντέστ και Άντερσον στην κορυφή της επίθεσης. Αμφότερες χρείαζονται το τρίποντο, αμφότερες δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τα αμυντικά κενά που τις ταλαιπωρούν. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το GG σε απόδοση διπλασιασμού.

Συνέχεια με το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπράγκα και Μπενφίκα στις 22:30. Σε αυτό το ματς αμφότερες έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Η Μπράγκα θα θελήσει να παραμείνει στην 4η θέση αφήνοντας πιο πίσω την Ζιλ Βιθέντε ενώ η Μπενφίκα θα επιδιώξει να μειώσει την διαφορά από την 2η Σπόρτινγκ έτσι ώστε να βρεθεί του χρόνου απευθείας στους ομίλους του Champions League. Περιμένω ένα ανοιχτό ματς από τις δύο ομάδες. Γενικότερα φέτος δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία ενώ και οι δύο θα παρουσιαστούν αφελής, έχοντας δυνατά ευρωπαϊκά ματς μεσοβδόμαδα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Μπράγκα δέχεται γκολ στα 4/5 τελευταία ματς ενώ η Μπενφίκα στα 3/4. Ποιοτικές λύσεις υπάρχουν καθώς Χόρτα και Μεντέιρος βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση από πλευράς Μπράγκα ενώ Ράμος και Γιάρεμντσουκ αποτελούν επίσης διαρκή κίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα από πλευράς Μπενφίκα. Pick θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Οι επιλογές μου:

21:30 Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία: GG (2.00) / Stoiximan - 5 units
22:15 Μπράγκα - Μπενφίκα: Over 2.5 (1.83) / Stoiximan - 7 units