30/09/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Singapore Grand Prix: Με το Double του Max στο 2.85

Επιστροφή στην δράση και τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της Formula 1 2022, με οικοδέσποινα την Σιγκαπούρη και το Marina Bay Street Circuit. Η πρώτη ευκαιρία του Max να κλειδώσει μαθηματικά τον τίτλο, σε ένα σενάριο βέβαια που και ο ίδιος θεωρείται ουτοπικό. Βέβαια η επιβεβαίωση αυτού εξαρτάται από την Ferrari του Mattia Binotto, οπότε “impossible is nothing”. Στα της Παρασκευής τώρα, η Ferrari εκμεταλλευόμενη το κακό ξεκίνημα της Red Bull κατάφερε να δείξει τα δόντια της, παρόλο που ο τίτλος πλέον δεν θεωρείται ούτε όνειρο απατηλό. Η Red Bull όμως δεν έδειξε όσα θα μπορούσε…

 

Νικητής αγώνα και νικητής προκριματικών: Νταμπλούχος και πάλι ο Ολλανδός

Ο Max δεν είχε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να καταφέρει στην Σιγκαπούρη ακόμη. Το σίγουρο είναι πως ο Max στην pole position συνεπάγεται τον Max στον ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Κάτι τέτοιο εξυπακούεται σε σιρκουί πόλης άλλωστε. Περιμένω λοιπόν αύριο τον Max να συνεχίσει αυτό το τρομερό σερί που έχει χτίσει, που θα οδηγήσει στην 12η νίκη του φέτος και 6η συνεχόμενη. Σε συνδυασμό λοιπόν της pole που θα οδηγήσει στην νίκη την Κυριακή θα ποντάρουμε στο Double του Max στο 2.85.

 

Διαφορά νίκης: Χρωστάνε έναν καλό αγώνα στους Tifosi

Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πολύ καλή εικόνα που έδειξε η Ferrari. Περιμένω έναν στενό αγώνα σήμερα με τους Charles και Max να παίζουν με τα κλάσματα των δευτερολέπτων, στον αγώνα της pole position. Φαίνεται πως ο Μονεγάσκος δεν έχει κίνητρα για αυτή την pole. Ωστόσο στους πληγωμένους Tifosi, χρωστάνε έναν καλό αγώνα. Άλλωστε, δεν έχουν πλέον να χάσουν και τίποτα πέρα από αυτή την αγάπη που τους δίνουν οι οπαδοί της Ferrari. Περιμένω λοιπόν ένα στενό αγώνα που όπως ανέφερα περιμένω να κερδίσει ο Max, ωστόσο η διαφορά δεν θα ξεπεράσει το ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Στο 2.65 της Stoiximan.

 

 

Συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε, με πολλά πρασινίσματα και πίστη στο αποτέλεσμα. Πάμε να κλείσουμε την τόσο καλή χρονιά. Πάντα σε Twitter, Telegram και YouTube. Ευχαριστώ για την στήριξη!

 

(οι επιλογές μου)

Νικητής αγώνα και νικητής προκριματικών: Max Verstappen (2.85)/15 units

Διαφορά νίκης προκριματικών: Κάτω από 0.1 δευτ. (2.60)/15 units

*Αμφότερα επιλεγμένα από Stoiximan*